Šta je novo?

nForce 2 ultra 400

Gore Guard

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
604
Hteo bih da pazarim plocu za AMD procesor (do 115 EU) i izbor mi je spao na nForce2 chip set ultra 400 ...Po stranim sajtovima tomshard...itd su nahvalili EpoX EP-RDA+ i EP-8RDA3+ ali neznam sta da mislim posle posete nekim stranama ovog foruma.....Cini se da je EpoX musicav...nisam overkloker radim na difoltnim rezimima i nemam nesto puno mogucnosti za ceste promene MB ili PC (ko je u braku zna ko nije znace)
Interesuje me vase mislenje o ovim proizvodima.....
PS: Ako nesto znaci najvise radim U Adobeovim programima i Macromediji
graficka "rade 9500"

Moja topla preporuka Abit NF7 v.2.0!!!

MarkoS je napisao(la):
...

Zar je to nf2 ultra 400?

Jeste, i NF7 i NF7-S su "ultra 400", samo NF7-M nije. S tim sto je covek, s obzirom da je napisao "v2.0", ocigledno mislio na NF7-S...

Sve NForce ploce umeju da budu musicave, nema pravila, ali ipak predstavljaju trenutno najbolju platformu za AMD-a. Taj utisak o Epoxu si stek`o zato sto je na ovom sajtu stvar prestiza da imas Abita NF7-S, po mogucstvu v2.0, pa sve ostale NForce2 ploce imaju "ostriji" tretman od Abitove...

Cekaj bre malo, otkud sad to???? Zasto onda nigde ne pise da su "ultra"?

MarkoS je napisao(la):
Cekaj bre malo, otkud sad to???? Zasto onda nigde ne pise da su "ultra"?

???
Pise na Abitovim sajtovima, a imas i gomilu reviewa na netu gde su ljudi bas namerno testirali NF7-S v2.0 da bi videli kakve su razlike u odnosu na stare revizije, koje nisu "ultra 400".

Ako se dobro secam vesti koju sam negde procitao, sve NF7-S i NF7 proizvedene u (bar) dva poslednja meseca su "ultra400".

Nazad
Vrh Dno