Šta je novo?

NF7-S ili K7N2 Delta-ILSR ??

Sale_Nis

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2003
Poena
620
Posto menjam plocu za koji dan, tacnije u ponedeljak ili utorak, volio bih da mi date predlog koju od ove dve da uzmem!? ABIT ili MSI.. Ako postoji jos koja koju bi ste preporucili recite mi.. Znaci samo da ima SATA RAID i fin zvuk.. TO je to..

Pod pitanje bi bilo: Posto cu uzeti SATA plocu preporucite mi i koja 2 komada hard diskova da uzmem.. Recimo od po 120 Giga, kako bi mi zaigrali u RAID rezimu..

Cena mi ni za plocu ni za hard diskove nije bitna. Zelim samo da je dobro i stabilno!

Pozdrav..

Sale

NF7-S Abit Msi je slab u odnosu na Abita

Odluceno je! ABIT ide u masinicu.. :) Znaci stari ASUS ide van, a ABIT na njegovo mesto.. A sto se tice Hardova? Sta da uzmem, da li se neki posebno istice kvalitetom ili i u SATA domenu caruje WD kao i u PATA??

Hvala..

Sale

Mozda je kasno za moje pitanje ali kako planiras da stavis 2 SATA diska u RAID rezim. Reci i meni ociu i ja to.

Ja vec stavio! Radi super! :) 2 x Barracuda 120GB.. Nema buke, nema grejanja, a ima brzine! Nisam pogresio! Hvala na preporuci za plocu.. Ono sto mogu da kazem, je da je SATA Radi primetno brzi od PATA Raid-a.. To je to.. Ako planiras da stavis Raid, ne vidim sta te sprecava u tome.. To jest vidim! :) Sa plocom ide samo jedan SATA Data Cable i jedan za napajanje.. Moraces da dokupis jos jedan kabl za data tj, za napajanje.. Pozdrav..

Nazad
Vrh Dno