Šta je novo?

NF7-S Drajveri

****** neki od "vidjenijih" clanova furaju i sw driver od 3.13 i nemaju nikakvih problema sa njim pa ? E da cinimi se cak i da imas manje poena u 3dmarku ali za to nisam siguran ...

A sto se tice bios-a evo ti link http://underclock.rocks.it/

Čini ti se da ja imam manje poena u 3dmarku? A koliko bi trebalo da imam?

Poslednja izmena:
kjgkreek je napisao(la):
****** neki od "vidjenijih" clanova furaju i sw driver od 3.13 i nemaju nikakvih problema sa njim pa ? E da cinimi se cak i da imas manje poena u 3dmarku ali za to nisam siguran ...

A sto se tice bios-a evo ti link http://underclock.rocks.it/

"Vozim" i ja sw i za nijansu mi je brze (sandra) nego bez njega. Za BIOS nisam komnetarisao jer ne znam, a koristim samo ove "zvanicne". Nisam te razumeo ovo za 3D Mark (moj rezultat je na linku u potpisu).
Pozdrav.

za 3d mark sam rekao, da sa starijim driverima imas vise poena nego sa novijim mada to necu da tvrdim nisam se sa time zanima ali cinimi se da ej neko rekao.A i ja isto koristim sw i nemam sa njima probleme.

Sto se tice bios-a vervoatno ne koristis mnozioc 10 i 10.5 na fsb-u preko 200 pa zato i koristis fabricki ...

Najbolji rezultat sam postigao sa cat 4.2 ako se ne varam. Sto se tice mnozioca imam drugu muku: uzeo sam Bartona 2500+ sa zakljucanim mnoziocem :S: . Ali na svu srecu ide na 2200MHz (3200+).

Poslednja izmena:
ja ne pricam o driverima za graficku nego za plocu, da sa ovim novijima gubis malo u 3dmark-u ali fazon nekih 100-200 poena ne nesto osetno.

Evo napokon mi je stigla ploča, ali nikako nemogu da otkrijem koja je verzija BIOS-a... Inače ploča je smrt, trenutno XP1700 radi na 200x10 a na MSI-u nije hteo da se digne na 200MHz.....

_/Neo\_ je napisao(la):
Evo napokon mi je stigla ploča, ali nikako nemogu da otkrijem koja je verzija BIOS-a... Inače ploča je smrt, trenutno XP1700 radi na 200x10 a na MSI-u nije hteo da se digne na 200MHz.....
Pri bootovanju na onom screenu gde ispisuje parametre procesora i memorije zkroz dole imas neki niz znakova i na kraju ti pise na primer -19. Ta dva broja su ti verzija biosa (u ovom slucaju 2.3)
Pozdrav

Ako misliš na one brojeve skroz dole levo evo ih ali iz AIDE32

Prilozi

• BIOS.JPG
    BIOS.JPG
    16.7 KB · Pregleda: 71
Koje razočarenje, detaljno sam pregledao celu ploču i uzduž i popreko i nisam našao BlueTooth, dali ga ova ploča uopšte ima......

Nema ga. I nema ga nijedna druga osim MSI ploca i to u vidu opcije. Ali to nije problem Bluetooth dongle mozes kupiti bilo gde stim da treba isijati dodatnih 20-tak €.

Poslednja izmena:
ja kad ucitam SW drajvere, ne mogu vise da koristim opciju Hybernate.
Probao sam i sa 3.13 i sa 4.12 NForce drajverima, tako da ih ne ucitavam

Vrh Dno