Floyd je napisao(la):zar nema "nf3 250gb" hard. firewall ?
Ma ja mislim da ti je dečko rekao uuppss zbog onog NF3 umesto AMD64Optimus Prime je napisao(la):VIA je ovaj put napravila dobar chipset za NF3
Moorhuhn je napisao(la):Ma ja mislim da ti je dečko rekao uuppss zbog onog NF3 umesto AMD64. Mali lapsus calami, ništa više
... a i kako ne bi kad svi "tipkamo" posle pola noći
.
pozdrav. :wave:
Koristis ga? Radi bez problema?drfedja je napisao(la):NV Firewall je preporuka za svakoga ko ide preko kablovskog neta, naravno, preko kablovskog modema ili routera koji je zakacen na switch ili bilo kakav vid lokalne mreze.
CAR je napisao(la):Koristis ga? Radi bez problema?
CAR je napisao(la):Znaci, defnitivna preporuka (zasad cu biti na nF3 ploci, dok ne stigne ona nF4... obe podrzavaju ovo bez problema, pretpostavljam?)
Da, i prilicno sam impresioniran resenjem. Bas zbog toga sam jurio NF3 250GB plocu. Chaintech nema firewall, cak ni onaj Zenith.CAR je napisao(la):Koristis ga? Radi bez problema?
CAR je napisao(la):E, to je ono sto je meni bilo bitno - zauzece procesora.
Upravo zbog toga ja ni dan-danas ne koristim nikakav firewall... a ni antivirus program, kad smo vec kod toga.
CAR je napisao(la):Ne, nego volim kada je na 0% zauzeca :d
A antivirusi inace tako smaraju komp da je to strasno...
Stvorenje je napisao(la):Možda nemam problema jer imam ploču sa VIjA čipsetom.![]()
CAR je napisao(la):Pazaricu giga, to mi je dovoljno... ali antivirus program i dalje nece biti prisutan :smoke:
CAR je napisao(la):Nemam giga rama, vec samo 512 (2x256).
Ipak, do juce sam imao 256 (pozajmio jedan stick Corsair-a), a sad pa imam 1 GB (uzeo burazerovu memoriju, SuperTalent :d)
Pazaricu giga, to mi je dovoljno... ali antivirus program i dalje nece biti prisutan :smoke:
Vrlo moguceOptimus Prime je napisao(la):Da li ce to mozda biti 1GB GSkill-a![]()
CAR je napisao(la):Vrlo moguce
To ili VX, jos uvek se lomim :smoke:
(ipak, cenim da ce VX-u vise prijati DFI... odnosno, da ce DFI-ju vise prijati VX)
Nemoj da zaboravis da imam i dve Corsair-ove BH-6-ice, koje su se dokazale na 260 MHz sa najostrijim setovanjima...Optimus Prime je napisao(la):He,slatke mukeSto se tice tih memorija,obe su vrh i stvarno je tesko odluciti koja je bolja.VX postize visoke frekvencije sa ekstremno niskim latencijama(i naravno sve to na 3.4v+) dok je kao sto znas sa GSkill-om postavljen svetski rekord u mem.protoku.Bogme,obe savrseno pasu na DFI SLI i stvarno ce biti tesko izabrati jednu od njih...
CAR je napisao(la):Nemoj da zaboravis da imam i dve Corsair-ove BH-6-ice, koje su se dokazale na 260 MHz sa najostrijim setovanjima...![]()
Nisi me razumeo. Uzecu ja vec neki G.Skill ili OCZ, to je sigurno... samo kazem da imam i dva Corsair-a pride, koji su se dokazali kao izuzetni, a bilo bi interesantno probati ih na 3.6VOptimus Prime je napisao(la):Ok i to stoji,u pitanju je zaista odlicna memorija,samo imam neki osecaj da ce zavrsiti kod tvog burazera u kompu(umesto super-talent memorije) a da ces ti sebi u kompletu sa plocom uzeti i neku od memorija koje sam spomenuo..
_/Neo\_ je napisao(la):Ajde da se vratimo na početak priče. Da li je sada već dobra kupovina MSI K8N Neo4 ili ima nešto bolje. Pročitao sam negde da je Gigabyte napravio dobre NF4 ploče. Koje su trenutne cene?
Juce, kada sam zvao MB Soft, rekli su mi da im to vece stize K8N Neo4 Platinum... pa treba pozvati, i pitati za cenu (naravno, ukoliko je stiglo)._/Neo\_ je napisao(la):Ajde da se vratimo na početak priče. Da li je sada već dobra kupovina MSI K8N Neo4 ili ima nešto bolje. Pročitao sam negde da je Gigabyte napravio dobre NF4 ploče. Koje su trenutne cene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari