Šta je novo?

Nezeljeni sum iz zvucnika monitora

gru b.

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2004
Poena
309
Dakle, spojio sam LCD na izlaz laptopa preko vga kabla. Kako monitor ima i zvucnike i njih sam spojio na izlaz iz laptopa. E sad, svaki put kada surfujem netom, otvaram neki fajl, skrolujem stranicu, chuje se neki zvuk iz zvucnika monitora koji je slican recimo zvuku stampaca (ali znatno tisem), a desava se i neko sitno treperenje zvuka i pucketanje. Na zvuchnicima laptopa se to ne deshava. O chemu se radi? Da li bih problem reshio ako spojim monitor preko DVI kabla??

Probao sam da iskljucim laptop iz napajanja i zujanje prestaje. Kako ovo da resim?

Isključi zvuk na laptopu. Kod većine laptopova to se postiže prečicom sa tastature Fn + neki funkcijski taster.

Ne pomaze mute all, jedino kad iskljucim zvucnike na monitoru ili iskljucim laptop iz napajanja...

Ili je kabl los ili je problem do integrisane zvucne kartice...
Verujem da je laptop stariji, posto sam ja imao isti slucaj sa mojim kucnim kompom, koji je neke stvari tipa klik misem prenosio na zvucnike tihim sustanjem ali kada su zvucnici iznad pola pojacani... Tako da moze da bude i do integrisane zvucne kartice...

Nazad
Vrh Dno