Šta je novo?

Nexus: The Jupiter Incident

Fik

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
304
Interesuje me da li je neko igrao demo ove space strategije, please za utiske. :) Demo i nije velik, nekih 115 mb.

Uhuh, jel su konacno stavili demo za dl :)
Evo idem da skidam... doduse na mojih 14400 ocekuj odgovor za 2-3 dana :(

Igrao ja. Ima samo jedna misija koja nece biti u full igri. Treba da se odbrani baza od napada, i ima nekoliko mogucnosti da se to predje, kao i tri tezine tako da moze da se odigra par puta.
Nema gradjena brodova, baze... nego samo ono sto se na pocetku dobije, to je. Jedino moze da se stigne pojacanje, ali ako se odradi jedan od zadatake u toj misiji.
Grafika je za jednu strategiju odlicna, brodovi su odlicno odradjeni, ima ih nekoliko vrsta, od nekih malih za napad, preko razaraca, krstarica, do nekog kao nosaca sta li je.
Engine je odlican, nije zahtevan, a opet sve lepo izgleda, eksplozije, senke, zumiranje, pomeranje kamere...

Svaki brod ima nekoliko sistema, neki mogu da nose i lovce, bombardere. Moze da se stavi ponasanje za svaki brod posebno, da li ce da napada i kako, da li agresivno, obazrivo... I svaki brod ima nekoliko sistema koji mogu da se ostete, ali i da se popravljaju, popravljanje ide automatski, ali igrac moze i sam da stavi sta ce piti prioritet. Dok se ostecenja na trupu broda na mogu popravljati, bar tokom borbe.
Ima jos dosta komadi i detalja, nisam jos ni stigao sve da probam, ali ovako na prvi pogled deluje odlicno.
Ko moze da skine demo neka to i ucini.

Nexus: The Jupiter Incident .......game formerly known as Galaxy Andromeda (which is
game formerly known as IMPERIUM GALACTICA 3).........ne znam da li je neka igra
vise puta menjala naziv od ovog 3 dela hit igre...

Thanx za utiske, mislim de je neka mešavina Freelancera i Homeworlda, trebalo bi da izađe do kraja ove godine.

iju totalno zam izgubio iz vida da je ovo u stvari IMPERIUM GALACTICA 3 :) lepo lepo... smao kapiram da je igra po nekim ranim najavama trebala biti gotova pre dve godina :)

Pamtim kako sam uzivao uz imperium galacticu 1. Secam se da je to bila igra na najvise disketa koju sam ikad kupio. I secam se da sam je igrao jako dugo i da je imala super pricu. Dvojka me nije toliko impresionirala i u sustini nije imala puno zajednickog sa kecom sto se tice izvodjenja i tipa igre. Cini mi se da ni ovaj nastavak se ne drzi temelja postavljenih od strane prva dva dela nego pomera granice i gradi sasvim novi pristup u full 3d space simulacijama. Jedva cekam. A cim skinem demo javljam utiske.

Pa za ovu igru je u startu receno da nece imati nikakve veze sa Imperium Galctica-om, samo su u jednom trenutku imali licencu za to ime. Ali da igra obecava, obecava...
Jos se skida demo...

Nazad
Vrh Dno