Šta je novo?

Nexus 6

Cekaj ,normalno si koristio mob i on ti se ugasio i posle toga nece da se podigne ? Da ti neko nije izbrisao i zakljucao preko onog android s#anja telefon pa se telefon zbog toga pogubio?

Edit: posle ote ti zabo.. Koje sra%e.

Bas ces to tesko srediti..

Poslednja izmena:
Možda da ne flešuješ nego bootuješ twrp... Onda bi ti se otvorilo dosta novih opcija. Mislim da je komanda za to fastboot boot imefajla.img i trebalo bi da radi i na zaključanom bl.

ma ovako, fon je zabo posle OTE, nije kliknuto na onaj OEM unkock u developer opciji kao ni debugging. jednostavno bootloader zakljucan. Da ga otkljucam zavrsio bi davno pricu....

ma ovako, fon je zabo posle OTE, nije kliknuto na onaj OEM unkock u developer opciji kao ni debugging. jednostavno bootloader zakljucan. Da ga otkljucam zavrsio bi davno pricu....
Јеси успео по овом последњем линку?

Malo sam čitao o ovom problemu i... Prilično je nezgodan, tj. nema rešenja osim da se telefon vrati Google-u. Stvar je smišljena tako da ako neko ukrade telefon ne može da ga flashuje, resetuje i koristi.

Pa to je ona nova zastita sa 6.0.(ili 5.1 ?)
Samo je njemu zabo na nesrecan nacin. Pakao

Da li je moguce da Nexus ne moze da se oporavi? Pa do sada ga je bilo nemoguce ubiti.

Mora pazljivo da se radi sa OEM Unlock i fastboot oem unlock.
Jedina olaksavajuca situacija kod OP je sto njegov telefon radi "optimizing apps" svaki put i na kraju restart. Izgleda da je moguce formatirati cache particiju i userdata particiju kroz fastboot iako je bootloader zakljucan.
Formatiranjem cache i userdata mozda sredi onaj korak "optimizing apps" pa se telefon nekako oporavi.
Pokusaj da izvadis SIM karticu, izvadi telefon iz covera (ako ga imas), ostavi ga da se restartuje 100x ako treba.

Generalno, nepisano pravilo je da pre OTA updejta za svaki slucaj iskljucite screen lock (pattern ili pin) i stiklirate OEM Unlock u Developer delu.
Posle OTA updejta, ako sve radi kako treba mozete da iskljcite OEM Unlock.

Nisam nasao resenje za problem. Formatirao user data i cache , ne pomaze. Fon na srecu nije moj, uzeo sam da probam da ga sredim preko vikenda, ali dizem ruke. Sta god da radim udarim u OEM zid i to je to. Hvala svima na predlozima :)

Nadam se samo da nas nisi cimao za opravku kradenog moba koji je remote zakljucan :)

hahaha, e to bi bio bedak a...Pokusao da ucinim uslugu drugaru :)

Ima li kakva dobra zastita za terena i gradilista, pri padovima i tako to...makar proizvodjac...

Folije i stakla ne dolaze u obzir, samo case, bumper!

Gledao sam ringke ne svidjaju mi se one kapice za usb i 3.5mm, a spigen kao kazu ne valjaju dugmad.

Poslednja izmena:
Nisam mogao da odolim, uzeo sam Nexusa. Dvoumio sam se izmedju Mate 7 i njega, al nije bilo sanse nikakve da svarim onaj Emui...

Samo sto sam se do 4 jutros patio da vradim sa Android N Beta Preview na MM, jer sam hteo da koristim poslednju stable, nisam skontao da se na google samo ode na Enrol/Unenroll i dobijes OTA da uradis Downgrade, ja se patio sa toolkitom i ADB...

Prvi utisci su super, presao sam sa Note 3 koji je vec poceo da stuca cesto, ovde je za sada sve fluidno i brzo. Ekran je losiji malo nego na note, pogotovu na manjem osvetljenju al ja ga drzim uvek na 70% tako da nemam tih problema. Zvuk je odlican, kamera isto, telefon je veliki al to sam i ocekivao/hteo.

Sad ga punim prvi put da vidim samo koliko ce SOT-a biti ako predje 3.5 ja sam zadovoljan.

Pozdrav,

Drugarica razbila ekran na Nexus 6 , da li neko zna pametno resenje ili servis gde bi se mogao naci novi , zvala je po NS i BG i nigde nemaju .

Hvala .

Reko' da osvjezim malo bateriju iako je stara solidna (jer ce se tel jos dugo koristiti a posle se mozda teze nadje, posto ih je jos samo 8 ostalo)i narucim neki dan polarcell, bila je oko 33-4$, 3350 mAh.

Juce reko' da probam kako se otvara, i da vidim koji torx, nije guzica mogla odoliti a da ne proba. Uz onu foru preko rupice u sim slotu zadigao kraj platike i kreditnom karticom starom otvorio za 5min bez ostecenja i muke.

Vidim da se lako mijenja baterija i sve, bez 'stete', da se nesto slomi i sl.

Jedino staro ljepilo nazad nece drzati kao novo. Je l' bolje uzeti kineski adhesive back cover, ili kinesku double sided foam tape (prethodno skinuti staro ljepilo). Sumnjam da bih mogao lijepiti precizno traku, da se ne lijepi gdje ne treba, nije ni po defaultu cijelom povrsinom, ili je bitno samo mikrofon zaobici i to...

Moj Danilo...[emoji28]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno