Zli bokser
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 350

http://www.gsmarena.com/nexus_6_flaunts_snapdragon_805_on_antutu-news-9327.php
Ipak ce biti Motorola
Poslednja izmena:
Da samo što motorola više nije ona stara motorola ili ste već zaboravili da ih je lenovo kupio?
Mada možda i izbace nešto dobro...
Da, ali kao što znaš i sam, od početka Nexus linije, nikad Nexus nije imao neku da kažeš pohvalnu ili veću bateriju od flagship Samsunga, HTC-a, LG-a i Sony-a... Tako da sve kontam da će biti max 2600-2800... 5.2 ili 5.5"Na slici fali specifikacija baterije. Lenovo je jedini od velikih proizvodjaca koji ima 4000 mAh baterije u svojim telefonima. Jos ako bude metalni kao K900, Vibe Z2![]()
Da, ali kao što znaš i sam, od početka Nexus linije, nikad Nexus nije imao neku da kažeš pohvalnu ili veću bateriju od flagship Samsunga, HTC-a, LG-a i Sony-a... Tako da sve kontam da će biti max 2600-2800... 5.2 ili 5.5"
Baterija možda, ali kada je Motorola ima dobru kameru?Mada možda i grunu 3k bateriju, jer G3 izvlači tako oko 3ipo, skoro 4 sata. A znamo kako Nexusi svetle i ispod 100%. Mada sumnjam da će ugroziti G3, pogotovo ako LG bude pravio.
Mada ako već pravi Lenovorola, onda možda i bude neki pomak Nexus linije u vidu dobre baterije i dobre kamere.mada onda i dobre cene :d
Kamera na Nexus 5 je odlična. Kada bi stavili isti modul kamere u Nexus 6 ja bih bio prezadovoljan.
Isto važi i za kvalitet i veličinu displeja kod Nexus 5.
+1Искрено мене нису ни мало одушевиле спецификације тог будућег нексуса. Чему повећање резолуције екрана, када је и сада одличан? Да ли је поента да ево већ пету годину чим уђем у кућу прво телефон на пуњач ставим? Мислим да ће овај телефон бити избачен чисто реда ради, да би презентовао Андроид Л али по мени нема ниједне реалне ствари зашто би прешао са н5 на њега. Притом ће сигурно требати доплата од 80-100 евра. Право да вам кажем очекивао сам нешто ново, типа 5,5 инча екран, 64битни систем и процесор и нека крштена батерија... Овако ми изгледа као млаћење празне сламе и непотребно штанцање новог телефона да би испратио ноут4. Једино ми има логике да имају неки дизајн добар, међутим тешко да може бити доста бољи од н5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari