Šta je novo?

Newdot~1.dll

Avijon

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2002
Poena
685
LJudi,pomoc.....
Kada startujem windows,automatski mi izbaci sledecu poruku(Vidi sliku,na nemackom je,ali mislim da cete razumeti),e sad,'fala Bogu,u kompove se izuzetno malo razumem(Konkretno,u software),tako da ne znam sta je problem,medjutim,od kad mi se to pojavljuje,takodje mi ni net nesljaka bas ok...Ne mogu da otvorim Internet Explorer(nema nikakav efekat kada se klikne na ikonicu),a i kada ga otvorim(tako sto kliknem na neki link,bilo koji koji pronadje),i odem na Hotmail.com,da proverim mail,sve lepo radi dok ne ukucam username i password,e,onda,umesto da mi lepo ucita mail,on mi samo pokaze da je stranica ucitana,iako nije,i ne mogu da poverim mail...Takodje,kada kliknem na Kazaa-u,on mi izbaci ''Can'T find Kazaa Registry Keys!'' i ne mogu da otvorim IncerdiMail,kada kliknem,ucita mi program,i tako ga drzi 2 sekunde,i zatvori prozor,izbaci na Desktop,kao da se nista nije desilo.....
Pomagajte,ljudi,sto pre,ocajan sam,ne znam sta da radim,ubicu se (Dobro,moram i ja malko da se zezam :-devil-: )
Poz :wave:

Prilozi

• DLL.JPG
    DLL.JPG
    12.9 KB · Pregleda: 83
Mozes to da skines iz startupa /start/run/msconfig/startup
ali ne resava ti prob....Drugo ...procesljaj malo sa Adaware-om ili, jos bolje sa Microsoft Antispyware Beta ....iznenadices se mozda . Trece ...moguce da si imao skoro neki virus pa ga je AV skinuo i sredio ti malo par programa . Ali svakako, Adaware pa posle Microsoft Antispy

Momci,hvala puno,i sve je ovo veoma lepo,ALI JA I DALJE NE MOGU DA PROVERIM MAIL!
Sta sad???

Ma,brate,kako da ga ubijem,kad mi je ceo Windows na Nemackom,a nemacki znam da pricam malo boplje od japanskog....A nimalo nisam raspolozen za format,tako da....Idem jos malo da se mucim sa ''Ubijanjem'',ali dzabe sve to kad sam ovde samo ja ubiVen.....Ajoj...
Poz

E,a sta mu znaci ono:
Destroy Autorun:
Delete the following keys
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\run\new.net
Mislim,ne razumem se,gde je to,sta je to,kako da mu pristupim,sta da mu radim??????
Help!

odes na start / run
pa kucas: regedit
i lupis enter ;)

E,too,bajo,to mi je trebalo,samo sto ja idem na start/Ausführen :)
E,pazi sad:kada odem na sve ovo gorepomenuto,i na kraju,kada kliknem na Run,NEMAM new.net!!!!!!!!!Izbaci mi samo Optionalcomponents?!?!??!
I sta sad,kao ja nemam taj virus(ili sta je vec)???
HEEELLLPPPPP!!!!

Elem,evo jos malko objasnjenja,da vas jos malo mucim :)

Prilozi

• Paint.JPG
    Paint.JPG
    135 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
I jos nesto (Jeee****Booo****teee,ala sam dosadan :-devil-: )
el moze neko da mi objasni,kada odem na start/run/msconfig,dalje pise da treba da odaberem startup bar.Elem,posto je na Nemackom(napomenuo sam vec par puta),ja ne mogu da nadjem gde je startup bar :)) KOji je to po redu,gde sve treba da klikcem :) ?
I jos nesto,na ovom linku ima jos i uputstvo : Unregister DLL,medjutim kako mi ni engleski nije bas najjaca strana,ni to ne razumem :) Pa ako bi neko bio ljubazan...Sta tu??
I opet,dole pise Folders to remove,ali ja nemam taj folder!?!?!?
Ajde ljudi,osecam da cu uskoro ovo da zavrsim,pomozite jos ovo malo(Kad ste vec dovde dosli),i spasite me :banana:

Poz :wall: :wall: :wall:

Avijon je napisao(la):
I jos nesto (Jeee****Booo****teee,ala sam dosadan :-devil-: )
el moze neko da mi objasni,kada odem na start/run/msconfig,dalje pise da treba da odaberem startup bar.Elem,posto je na Nemackom(napomenuo sam vec par puta),ja ne mogu da nadjem gde je startup bar :)) KOji je to po redu,gde sve treba da klikcem :) ?...
Start>Run>msconfig i klikneš na karticu koja je skroz desno! :wave:

E,***....Znaci,nemam taj netdot koji se trazi....Ajde,fellows,help :wall:
Sta bi jos moglo da bude,znaci,NetDot mi se vise nigde ne pojavljuje,nemam ga kada mi se stratuje win,sve u svemu,kao da ga nije ni bilo :)
Medjutim,zasto nece da mi otvori mail na Hotmailu??
Zasto nece da mi otvori IncrediMail(otvori ga na sekundu,i odmah izbaci na desktop)?
Zasto nece da mi otvori IE(nije problem,preci cu na neki drugi explorer,samo da resim ZASTO nece)???
Zasto,kada otvorim Outlook Expres,i tamo napravim identitet ssa Hotmailovog sajta,OPET NECE da ga otvori,prijavljuje mi gresku,ali,opet nemacki,ne razumem 2 slova :mad:
Sada sam napravio novi nalog na Yahoo-u,i,NI TAMO NECE DA MI OTVORI MAIL!!!!!!!!!!

HELP! :wall:

Avijon je napisao(la):
E,too,bajo,to mi je trebalo,samo sto ja idem na start/Ausführen :)
E,pazi sad:kada odem na sve ovo gorepomenuto,i na kraju,kada kliknem na Run,NEMAM new.net!!!!!!!!!Izbaci mi samo Optionalcomponents?!?!??!
I sta sad,kao ja nemam taj virus(ili sta je vec)???
HEEELLLPPPPP!!!!
Jesi li klikno na Run ili na plus?moras na run da kliknes i onda ce ti se mnoge sto sta otvoriti a ne sam optionalcomponents pa ga tamo trazi.
Koji antivirus imas?
Jesi li Updejtovo Spyboot?
Probaj i sa adaware da ga updejtujes i onda skeniras ceo pc.

Ma kliknem na Run,evo,ima i slika,sve sto mi izbaci kada kliknem na Run

Do sada sam koristion Norton AV,ali mi je na njemu istekla registracija,pa kao ne mogu da produzim ovo-ono,ne razumem ni ja sve
Updejtovao sam SpyBoot,Updejtovao sam AdAware,Updejtovao sam onaj microsoftov,ne znam mu sad ime...Imam jos par AV programica,i ne izbacuje mi bas neku opasnu zarazu,nesto i ibrie,a neke i nece(mislim da sam negde gore okacio sliku)...Uglavnom,sve mi sljaka,osim maila i explorera,i kada kliknem na Kazaa-u,izbaci ''Can't find the registry Keys'',tako da mi ni to ne radi,sve ostalo je cool,e,sad,ne znam do cega je??
Da ipak idem ja na ono najsigurnije,Format?????

Prilozi

• RUN.JPG
    RUN.JPG
    114.2 KB · Pregleda: 35
Ovo što ti Spyboot S&D izbacuje DSO Exploit - tih prvih 5 stavki, to ce ti prikazivati nakon svakog restarta PC-a. To je poznata "greška" u Spyboot S&D, i proizvođač je izdao zakrpu - DSO Exploit Fix 1.4MB.
Ipak, to nije uzrok nijednog od problema koje navodiš.

Poslednja izmena:
voleo bi da mi neko objasni zasto ne preporucuje Microsoft Antispyware ...zaista bi voleo ..meni je ocistio komp od stvari pored kojih su Spybot i Adaware /updateovani / samo tako prosli ....pa bas da cujem objasnjenje ...

Ehhhh

Ehhhh,ljudi......
Dosadio sam sam sebi :p
Znaci,trenutno stanje je sledece:AntiVirus Programi mi ne prikazuju NISTA,znaci,nemam inficirane fajlove,sve je OK,znaci,PRAVA KATASTROFA!!
E,sad,recimo,imao sam onaj Newdot,pa sam ga sredio,i sta sad??
Zasto meni ne rade pojedini programi??Zamolio bih bilo koga ako zna,da mi javi,sto hitnije....

Poz :wall:

uzmi ti lepo formatiraj disk, a sledeci put pazi sta koristis i gde ides.
mislim da ti je to bolje resenje nego da ovako lupas glavu ;)

Hmmm,daaaa...VEOMA TUZNO & VEOMA ZALOSNO!

Znaci,poludecu.....
Sedim za kompom,ciram Operic-ov reply,i razmisljam,razmisljam....Rekoh,ajde,ako bas morai taj format da se uradi,teske volje,obavljam par razgovora,da vidim ko ima instalacioni CD za Xp....I onda,onako,slucajno,vidim kod Operic-a:GET OPERA!
I tako,rekoh,kad cu vec da formatiram,rekoh,ajde,da skinem,da vidim kako to radi,sta je...I,lepo,skinem ja operu,kad ono...RADI!!!!Radi mi mail,lepo sam proverio...I sta sad covek da radi,nego :wall: :crash: :wall: ???
E,sad,posto mogu samo to da radim,i dalje ne mogu da koristim sve programe,ali nema veze,ipak,ako se neko seti sta je u pitanju,neka se javi,necu mu nista :smash:
Momci,hvala svima koji su mi pomogli,i koji su se potrudili da mi na lep nacin ukazu na neke stvari...
Hvala!

Nazad
Vrh Dno