ays
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.08.2009
- Poena
- 200
Ha! Bravo!!! To je trend, samo se krećem u korak sa vremenom
Ne, ali bez zezanja, niste ni svesni (možda i jeste) koliko je svaki biznis postao mobilan. Čak i neki tradicionalno statički poslovi (razni dizajneri, programeri, projektanti i sl.) u svetu se polako miču ka polu-mobilnim. Opisao sam slučaj mog druga, koji ako ne ode kod klijenta "na noge" ne može da završi posao a do juče je sedeo u toploj sobi, vrteo se u fotelji i radio. Stalno slušam priče ljudi (mojih bivših kolega) kako zaglave u saobraćajnom kolapsu u velikim gradovima i kako im to remeti i posao i privatne planove, ovako izađe ranije sa posla dok nije gužva, ponese "posao" kući. Koliko god na prvu loptu izgleda bezveze njima sigurno nije.
Ja sam mobilan već 8 godina i ne mogu da zamislim sebe kako sedim ceo dan za jednim stolom i radim
Ne treba mi MacPro ali laptop, pametni telefon i tablet i to je to.
Ја сам програмер и док само радим са кодом... било који Мекбук ми је феноменална машина, поготово ови нови са Haswell процесорима па им батерија траје 6+ сати.
Међутим, када год морам да упалим PS на било ком Мекбуку, пожелим да се самоубијем. Слажем се са тобом да је за доста тога апсолутно довољно да имаш Мекбук али са екстерним монитором.