Šta je novo?

New firmware for Pioneer 108 series faster write times

Dolazim da grebujem...:smoke:

florentiu je napisao(la):
Da li i kod vas pioneer 108 malo teze se snalazi CD RW diskovima koje nije on snimio? Kod mene ni sa jednim firmwareom ne cita glatko CD RW.
"
Resio sam problem i sada mi cita bukvalno sve, radi ko grom! :)
Problem je bio u IDE kablu

Ide

Ajde opisi malo detaljnije problem sa IDE kablom i kako si ga resio.... meni hoce da cita CD-RW ali nece uvek da pise na njih PIO 106...

Pozdrav
Turbo
:wave:

Kupio sam bolji IDE kabal sa vecim protokom, i prebacio sam LG CD rezac na primary IDE channel kao slave pored HDDmaster, a na secondary IDE channel ostao je DVR-108 sam. Sada radi OK.
Da napomenem, da je poceo da mi pravi probleme i sa citanjem DVD medija, ne samo sa CD-RW dok nisam promenio preistorijski kabal.

Misha je napisao(la):
a koliko si platio disk Maxo?

To bih i ja voleo da znam. Stigao kontigent verbatima u ofis, pa sam pozajmio da vidim kako to radi. Nista vise...

Jel moze neko od vas mudrijasa da mi napise kako se tacno od A do Z flash-uje sa firmware-om neki uredjaj? Jel treba neki dodatni programcic kao aflash? Ima li negde super jednostavno objasnjenje kako ne *****ati svoj uredjaj?
Naravno postoji li razlika kada se flash-uje sa originalnim firmware-om i sa tamo nekim proizvodjacem sumljivih fajlova?
Unapred hvala

Poslednja izmena:
Inace ako nekoga zanima sa 1.14 frmwareom Dudijeve Ritek DVD+R 8X bez problema reze na 12X :cigar: (jedino sto meni za Verbatim DVD-R 4X i dalje nudi samo 4X)

Ma dosta sa tim Dudijem, gde je taj lik i gde moze da se kupi, hoce li neko da odgovori?

Dudi je zakon ! :) Koliko su ti Riteci 8x u Dudiju ?

@max
search :d :)

Opti pa zar ima u BG diskova za koje ti ne znas cenu? :D malo preko 3800 dinara na 100 komada na motci.

URGH! je napisao(la):
Inace ako nekoga zanima sa 1.14 frmwareom Dudijeve Ritek DVD+R 8X bez problema reze na 12X :cigar: (jedino sto meni za Verbatim DVD-R 4X i dalje nudi samo 4X)

ali zato sa hakovanim 1.14 reze moze da reze sve medije 8x i 12x brzina (moze i 16x, ai nisam probao).

byMaX je napisao(la):
Ma dosta sa tim Dudijem, gde je taj lik i gde moze da se kupi, hoce li neko da odgovori?

Eto,a ja kad kazem da se isplati dati 90 dindzi za Svet Kompjutera ne mogu da se obrisem od silnih pljuvacki kojima me zaspete :d

Dudi ti je u Vojvodjanskoj ulici ovde ispod nasih Bezanijskih Brda,sednes na 71,72 ili 82,(ima tu jos par seljobusa koji prolaze ali posto su trocifreni brojevi nemam petlju da proveravam gde idu :D )i dovezes se skoro do vrata,ako hoces telefon javi na PM da ne bude neko reklamiranje

Poslednja izmena:
SilentDEX je napisao(la):
ali zato sa hakovanim 1.14 reze moze da reze sve medije 8x i 12x brzina (moze i 16x, ai nisam probao).

Ma dobro ne mora 16X,samo kad sam se maknuo sa onih invalidskih 4X

E znam da je ovo vec par hiljada puta receno,ali Pioneer 108D je vrh!!! Ovo mi je jedna od pametnijih kupovina u zivotu.

Nazad
Vrh Dno