Šta je novo?

nevolja sa pustanjem divix-a

simke-zr

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2003
Poena
601
imam asus plocuA7V8X-X, Athlon 2000+ I Nvidia Ge force MX 440,kad pustam divix slika mi je sva u ljubicastim i zelenim kockicama.skinuo sam i druge drivere i probao sve moguce playere i codec-e.pokusao sam da stavim i drugu graficku ali je rezultat bio isti.koristim Windows 2000.cak sam pokusao i da zamenim operativni sistem (stavio sam xp)ali nije bilo nikakvog boljitka.Da zaboravio sam da kazem da mi igrice sljakaju ok ali samo se kod intro-a isto desava kao i kad pustam filmove.molim za pomoc

E moj sugradjaninu izgleda da imamo iste probleme tj. ima ih moj komsija a ja sam za njega danas postavio skoro isti topic, sa istom tematikom. Koja slucajnost zar ne ???
Pa problem je izgleda do graficke, bar su tako rekli ovi sa foruma. A da li je taj problem od skoro ili ti se to desava od kada si kupio kompis ???
Ako je ovo drugo onda je najbolje da se obratis svom prodavcu, a ako je ono prvo onda bi problem mogao da bude sledeci.
Velika rezolucija. Nisi naveo koji monitor imas i koja ti je rezolucija ali probaj da smanjis rezoluciju i podesi boje na 32bita ili ako ti vec stoji na to onda smnji na 24 ili 16bita. Na primer kod mog komsije je to upalilo. On inace ima 21” monitor pa mora uvek da smanji rezoluciju i da regulise boje pre pustanja filma. Probaj to a ako ne upali onda stvarno ne znam sta je upitanju.

poz

Nazad
Vrh Dno