Šta je novo?

Nevolja sa pristupom System Volume Information-u

Wingman

Slavan
Učlanjen(a)
17.03.2006
Poena
301
Ovaj problem sam uocio prilikom startovanja disk checkera. Prijavljivao je da je Volume C zauzet, isto mi je jedan drugi disk scanner prijavljivao. Kada sam pokusao da otvorim C:\System Volume Information preko Explorer-a, nije moglo jer je opcija read-only trajno checkirana. Sada mi se na podizanju sistem uvek aktivira disk checker koji pokusava da skenira, ali ne moze zbog ovog problema. Dosta mi usporava dizanje sistema. Da li mi neko moze pomoci?

meni je bilo nesto slicno. probaj ndd, Norton Disk Doctor... cekiraj u njemu "fix errors", pusti ga da odradi posao, restartuj pa vidi onda. meni je to resilo problem koji se javio niotkud. System Volume Information svakako ne mozes otvoriti. Mozes probati da dignes sistem sa diskete pa da rucno obrises taj dir iz DOS-a... ne znam....
jesi skenirao da nije u pitanju virus?

pa iskljuci system restore, kao i simple file sharing, pa isprazni folder system volume information.

Poslednja izmena:
Po deafultu, folderu System Volume Information" ima pristup samo System account. Kao sto rece illidan, iskljuci simple file sharing, pa idi na security i tamo dodaj sebe sa svim pravima.
System restore mozes da ispraznis (ne bas skroz) ako ides na Propreties za taj disk, pa General->Disk cleanup->More options->System restore->Clean up. Ova operacija nije povezana sa onim prethodno napisanim.

ides na my computer > tools > folder options.... dalje vidi sliku iz attachmenta

Prilozi

• folder_options.webp
    folder_options.webp
    31.6 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno