Šta je novo?

Neverwinter Nights problem...

Učlanjen(a)
01.12.2004
Poena
319
Problem je tehnicke prirode, te se izvinjavam unapred ukoliko mu mesto nije u ovoj sobi, premestite ga gde treba.

Radi se o sledecjem, kada je instaliran ATI Tray Tools (ne bitno koja verzija,imam i najnoviju, a probao sam i sa jako bajatim) NWN necje da se pokrene. Tj prodje ona logo ATARI, i zatim kada nwloader.exe zavrsi posao i pocne sa ucitavanjem nwmain.exe (crack) izbaci onaj prozor Microsoft...error... send i don't send :) E sada ja vratim karticu na default klok 9600pro, i ucitam opet WINDOWS, ali opet ista stvar. Izbrisem Ati Tray Tools i iz prve proradi igrica. Probao sam i sa instaliranjem expanzija (oba dela expanzije) znaci i 4ti i 5ti cd, i update na verziju 1.64 ali opet necje sve dok je ATT instaliran. O chemu se radi??? Driveri su "Softmod.wxp.-w2k-8-10-050119a" . Ako me neko pita zasto drzim njih a ne DNA drivere, zato sto sam sa ovima imao 300poena vise u 3Dmark03 :D

Da li su mozda oni u pitanju ili jednostavno necje da radi sa ATI Tray Toolsom?

Slican problem imam sa Counter-Strike CZ i ati tray tools_om a imam DNA drivere.
Znaci kad god pokusam da promenim na Open GL igram me izbaci na desktop i kaze kako moja kartica ne podrzava OpenGL :trust:
Bez ATT_a sve radi ok

Inace problem moze da bude i u ukljucenom Refresh Rate Overide_u, pa probaj da ga iskljucis.

Poslednja izmena:
Evo samo da dopunim. Instalirao sam sada DNA drivere 3.9.5.4 i opet ista stvar. Znaci dokle god je ATT isnaliran necje da radi... Ovo mi se prvi put desava, sve igrice do sada nisu imale problema sa ovim programom.... Zna li neko tacno resenje?
Ili dokle nameravam da igram NWN da izbrisem ATT, to znam i ja :)

i meni se desava potpuno ista stvar, samo sto ga je ne uninstaliram, nego samo desni klik na ikonicu ati tools-a, close i problem je resen. Zar je to tesko ? Znaci ne moras da brises ati tool, samo ga ugasi i bice ok.

Tjah, tako jednostavno resenje, a ni meni nije palo napamet. bice da je od :bottle:

Da ne otvaram novu temu...

Da li neko zna kako da instaliram patch 1.66 beta 4? Downloadovao sam fajl (22.8MB) i kada ga raspakujem pojavi se jedan .rtp fajl od 23MB. Šta sa njim trebam da radim? Kada ga pokrenem javlja ono "Windows cannot open this file" i traži da izaberem progam s kojim ću ga otvoriti.

Poslednja izmena:
U redu je, našao sam uputstvo. Trebao sam da kopiram zipovan fajl u instalacioni folder i da pokrenem nwupdate.exe i on će automatski instalirati patch.

P.S. imao sam već instaliran 1.65 (celu noć sam skidao tih 82MB).

ja sam stao kod 1.62 patcha! tada sam presao igru :D sta ovi novi donose? vidim ovaj 1.65 je ogroman, jel ima nekih zescih ispravki?

Nazad
Vrh Dno