Majstor Zivota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 319
Problem je tehnicke prirode, te se izvinjavam unapred ukoliko mu mesto nije u ovoj sobi, premestite ga gde treba.
Radi se o sledecjem, kada je instaliran ATI Tray Tools (ne bitno koja verzija,imam i najnoviju, a probao sam i sa jako bajatim) NWN necje da se pokrene. Tj prodje ona logo ATARI, i zatim kada nwloader.exe zavrsi posao i pocne sa ucitavanjem nwmain.exe (crack) izbaci onaj prozor Microsoft...error... send i don't send
E sada ja vratim karticu na default klok 9600pro, i ucitam opet WINDOWS, ali opet ista stvar. Izbrisem Ati Tray Tools i iz prve proradi igrica. Probao sam i sa instaliranjem expanzija (oba dela expanzije) znaci i 4ti i 5ti cd, i update na verziju 1.64 ali opet necje sve dok je ATT instaliran. O chemu se radi??? Driveri su "Softmod.wxp.-w2k-8-10-050119a" . Ako me neko pita zasto drzim njih a ne DNA drivere, zato sto sam sa ovima imao 300poena vise u 3Dmark03
Da li su mozda oni u pitanju ili jednostavno necje da radi sa ATI Tray Toolsom?
Radi se o sledecjem, kada je instaliran ATI Tray Tools (ne bitno koja verzija,imam i najnoviju, a probao sam i sa jako bajatim) NWN necje da se pokrene. Tj prodje ona logo ATARI, i zatim kada nwloader.exe zavrsi posao i pocne sa ucitavanjem nwmain.exe (crack) izbaci onaj prozor Microsoft...error... send i don't send
Da li su mozda oni u pitanju ili jednostavno necje da radi sa ATI Tray Toolsom?