ToxiC je napisao(la):za vas kojima je igra "laka" probajte malo slajder tezine da pomerite "udesno"![]()
Heh... ja se lično uvredim kad mi neko kaže da je NWN loša igra (znam da je glupo, al šta ćuganelon je napisao(la):Uostalom, čemu uzbuđivanje na tu temu. Ni jednog momenta nisam loše ocenio NWN. Mogu slobodno da kažem da je jedna od boljih igara koje sam imao zadovoljstvo da odigram u poslednje vreme i nemam razloga da kvarim sebi uživanje.
nebitno!!! iskustva su razlicita!! i meni se desavalo da bez problema prodjem neke delove gde se neko zaglavio i nemoze da prodje iz nekoliko puta :dfilipenko je napisao(la):Nemam pojma, ja sam tu igru presao jednom a ne kao neki zaludjenici po 10-ak puta :d Osvezi mi pamcenje, jel to iz originala ili expansiona? Gde je taj neprijatelj?
Mefistofelesfilipenko je napisao(la):(mislim da se zvao Mefistofol)
Mephistopheles se pise, a cita kako o'š !! Aj zdravofilipenko je napisao(la):Mephistopholes se pise, ali se cita Mefistofol (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari