Šta je novo?

Neverwinter Nights chapter 2b. HELP!

• Začetnik teme Začetnik teme vuk204
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vuk204

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
620
Stigao sam do kraja Host Towera, u Pinnacleu sam oslobodio licha i on mi je otvorio portal. Prosao sam kroz njega i dosao do ZAKLJUCANE kapije iza koje su Aribeth, Maugrim i gomila lizard-mena, vrata se ne otvaraju, nemam nikakav kljuc. UMaugrim's lairu sam ubio nekog stone golema i nije ostavio nista iza sebe, u stolu i sanduku takodje nema nikakvog kljuca. Koja je fora, dva puta sam igrao ceo Host tower i isto.

Interesantno, i ja se secam da sam se tu nesto glavio. Na kraju sam usao unutra, ali se ne secam kako, tako da mora da je nesto bezveze. Jesi li probao da srusis neku kapiju macem ili cime vec pa da upadnes unutra ?
Inace, unutra te ne ceka borba, vec animacija kojom se zavrsava ACT2, ako se dobro secam.

sta je to "cime vec" ?

Probao sam greatswordom +3, i gladiator's longswordom ali su ineffective, a onaj ***** od Tommya Undergallowsa koga vucem sa sobom nece da ih lockpickuje. Inace pobio sam sve gustere sa elven longbowom +2 samo Aribeth, Maugrim i Morag su "zasticeni" na njima je weapon ineffective. Seti se PLEASE! Krepavam ovde, vec dva meseca mi je igra na stand by zbog ovog ******, stvarno vise nemam ideja kako da ovo prodjem a igra mi se neopisivo svidja.

Jesi li se spustio u onu odaju odmah tu pored ulaza ? Onu sto ima spiralna stepenista ispred ulaza ? Cini mi se da je tamo bilo nesto da se uzme, mozda neki kljuc...

P.S. taj mali je ******. Preporucujem kaludjera (tj. Monk-a), zaboravio sam ime, onaj sto je kao sluga smrti, bije se pesnicama i rula.

Inace, za oruzje ti je dovoljan, ako ne i najbolji, GreatSword, naravno sto je moguce jaci.

davno bese

ali zar ne treba da otvore vrata i jurnu na tebe?

jurnu?

Kakav crni juris, niko ne otvara vrata, aktiviraju se tek kad pocnem da ih gadjam strelama i onda dotrce do vrata i stoje i cekaju da ih pobijem.

ajde

videcu da je reaktiviram veceras pa da vidim

Nazad
Vrh Dno