Šta je novo?

Neverwinter: Hordes Of The Underdark

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Sta biva ? Niko ne prica nista ? Igra li nko nesto ovde ili cu non-stop ja da postujem svoje utiske ? :)

Daklem, HOU je stigao, deluje izuzetno zanimljivo, prosao sam prvih par nivoa, dobre borbe, dobri neprijatelji, pricha fina...(nemojte sad da se ubacujete vi koji ste po 15 puta prelazili Fallout i pricate kako je linearan :d)

Vasi utisci, anyone ??

Slobodno postuj

Ajd', u nedostatku drugih koji bi opisali, slobodno se raspisi :beat:
Nikako da nadjem vremena da odem po diskove i da probam, iako HOU vec dugo cekam, da vidim kako je kad si preko 20-og levela :D

Oce li tu imati sta da se radi da se prede 20. nivo? Na NWN sam zavrsio sa 19 nivoom iako sam resavao sve questove, cak sam i za sve placenike odradio sve questove da dobijem njihove poklone...
Ono vodio sam onu bardicu da mi peva i da me kurazi :beat: , dosta vremena mozda mi je ona pokupila mnogo poena...
SOU sam zavrsio na negde 13 nivou cini mi se...

OptiPlex je napisao(la):
Sta biva ? Niko ne prica nista ? Igra li nko nesto ovde ili cu non-stop ja da postujem svoje utiske ? :)

Daklem, HOU je stigao, deluje izuzetno zanimljivo, prosao sam prvih par nivoa, dobre borbe, dobri neprijatelji, pricha fina...(nemojte sad da se ubacujete vi koji ste po 15 puta prelazili Fallout i pricate kako je linearan :d)

Vasi utisci, anyone ??

Malo je...linearan, :rolleyes:

Jel ima u tim nastavcima NwN-a podklasa fighter-a WizardSlayer? planirao sam jos da predjem s takvim likom BG2 ali nisam bio pri vremenu...A u NwN SoA, nema takve klase, a bas mi delovala gotivno..

Da nije malo prekratka, ili ja bas nemam socijalni zivot

I tako...
Zavrsio u petak vece. Poprilicno dobra prica, a i moram piznati par izuzetnih puzzle-ova. Malo sam se znojio od muke ali sada je sve proslost.
Poceo sam jos jednom cisto da vidim taj Shifter kakav je.
I nije lose, nije lose...

OptiPlex je napisao(la):

Vasi utisci, anyone ??

evo, ja bash sad igram originalni nwn ne bih li nagruvao lika za expansion... a ne ko shto sam krenuo shadows of undertide da igram od nule, pa me tukao ko god je stigao...

je li bre, kako da sa karakterom iz originalnog nwn-a nastavim u expansionu? nudi mi ga na listi, ali kao level 1...

E da stvarno dobro pitanje.

JA imam lika iz originalnog NWNa, a negde sam procitao da je moguce igrati sa likom iz istog.
Ako neko zna kako, neka postuje.

Pozdrav

Idete u opcije pa sacuvate lika na dugme Save Character (inache odmah pored save game i load game)
Ovako mozete exportovati lika u bilo kom trenutnku, ma koliko iskustva da ima.

Inace ako niste mogli da predjete SoA sa karakterom od nule stvarno ste voone :d Pa SoA je i balansiran da se krene od nule a ne sa nabudzenim karakterom 15-og nivoa :p

Eeee da!

To me interesuje, da li je HoU pravljen da se krece od nule, tj. sa novim likom ili da se nastavi sa nekim predjasnjim. SoU je definitivno pravljen da se pika sa novim likom, a kada sam probao sa svojim karakterom iz originalnog NWN-a, persao sam ga ocas posla, nije ni bilo zanimljivo.

HoU je pravljen za bar 15, kako iz Biowara kazu.
Mada moze se startovati i sa herojem prvog nivom stim sto cete dobiti dovoljno EXP za 15 nivoa, pa mozete na brzinu da se levelujete.
Topla preporuka Weapon Master, i bilo koje oruzje specijalizacija i na to oruzje enchantment Keen. Dobijete Critical 14-20/x3 pa vidite...
Inace stvarno ste voone ako niste presli SoU sa novim karakterom...
Cccc

Mellow je napisao(la):
E da stvarno dobro pitanje.

JA imam lika iz originalnog NWNa, a negde sam procitao da je moguce igrati sa likom iz istog.
Ako neko zna kako, neka postuje.

Pozdrav

ja sam chitao u svetu kompjutera da jeste moguce, a i chuo sam od drugih...

@optiplex: nije 15, nego level 6 fighter (za dan ipo sam preshao chapter 1 iz originalnog NWN-a samo zbog SoA)... kada sam igrao od nule, predjem chapter 1 i onda u onoj pustari krene da me savija ko stigne po onim hramovima... uglavnom, hvala ti puno na informaciji! cheers

probao sam SoA i ono ... gori je nego original :) tako da ovaj necu ni pogledati

nemojte sad da se ubacujete vi koji ste po 15 puta prelazili Fallout i pricate kako je linearan )

:)

Aman bre ljudi, ovo je stavrno nastavak. I to vredan paznje

Gresite svi koji necete da probate zbog SoA. SoA je bio smor i pravljen je za 1. nivo, bez zagonetki, bez icega, ovaj expansion je neuporedivo bolji...igram ga polako i tek zavrsavam 1. chapter, ali vec ovaj 1. chapter je bolji od celog SoA :d

Nazad
Vrh Dno