Šta je novo?

Neverovatno.. dial up, a kao ADSL :)

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Nisam mogao da verujem.. skidam neku pesmu sa Kazee i pogledam na trasfer kako ide.. kad ono imam sta i da vidim :) Na moje veliko odushevljenje.. download pichi 18 kb/s !!!! EEEEEJ !!! Nisma mogao da verujem. Znachi, zablenuo sam se u monitor, kao dete u izlog pordavnice igrachaka.. A konekcija.. bedno.. 31200. Pomislim, kao smanjice se posle par sekundi (standardno).. kad ono, celu pesmu je pichilo tako :) i eto moj .mp3 4,3 MB za minut ipo :))
Naravno kad sam stavio sledecu da skida.. vratio se na stadardnu brzinu.. 3-4 kb/s.

P.S. Znam da zavisi i od druge strane.. i njegove/njene brzine.. sve znam.. samo sam hteo da Vam pokazem ovo neshto neverovatno :)

Wellcome to the "tuajlajt zon'".....

P.S.
I adsl je dial-up tip veze, jer se koristi PPP, tj. PPPoE - prvenstveno radi logina, ali opet treba praviti konekciju. :)

ADSL je, kako da ti kazem, maaalko brzi od tog tvog protoka :).

Meni je ceo neki PDF sa intelovog sajta(veličine oko 25mb) skidao brzinom oko 15kb/s dial up modem@52k...(? kompresia)

Pre nekoliko godina sam ja pricao o ovome (skidao MP3 sa Napstera...Bog da mu dusu prosti :)) i svi me ubedjivali da sam lud i da je to moguce samo sa nekim txt i sl fajlovima koje je moguce kompresovati....blah....
Evo i pre neki dan sam sa 64k (ISDN) skidao sa Kazaa jednu pesmu brzinom od preko 10kb, a plus sam imao neke pesme pored toga....

Fino, fino, a zamislite sada kako to izgleda na 300 Kb/s 8)

Za mesec dana sam skinuo nekih 80 Divx filmova sa Kazaa... a kosta me nekih $30 mesecno. Jedini problem je sto ne znam vise sta da skidam pa mi propada bandwidth. :)

Cable rulez.

A zamislite kako to izgleda sa 4Mb/s i mesechno preko 200 filmova, sve igre, svi util, 50-100Gb mp3 itd :) i sve to za 10€ mesechno, a chak ne morash po netu ni da trazish nishta :)

driver je napisao(la):
A zamislite kako to izgleda sa 4Mb/s i mesechno preko 200 filmova, sve igre, svi util, 50-100Gb mp3 itd :) i sve to za 10€ mesechno, a chak ne morash po netu ni da trazish nishta :)

driver sad je 30€ mesecno :D

kako si to izrachunao smile ? :) u sattraktu je josh uvek 160€ godishnja pretplata + karta, hto mu dodje i jeftinije...ja sam rachunao kada bi sada kupovao samo pretplatu, inache mene koshta 7€ mesechno :)

Axa, to je preko satelita?

Pa ako je tako dobro i jeftino zasto svi ne predju na to?

PS. Nemate problema ni sa UL?

Driveru, ajde ako te ne mrzi pojasni malo kako to moze da se odradi.
Jasna mi je cela prica sa SKY STAR2 karticama itd., ali me buni na koji nacin je moguce odraditi ovo sto pricas . Da li je u pitanju neka lista downloada koji su ostali korisnici narucili ili nesto trece ?

nesharm je napisao(la):
ADSL je, kako da ti kazem, maaalko brzi od tog tvog protoka :).
Maaalko mnooogo :mrgreen: ;) (D)

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Nisam mogao da verujem...
Isto je da ti recem i kod mene, s' tim sto krene da ubrzava negde posle desetak minuta i pred kraj stigne do bar 10 k/s i ne pusta :) . Stvarno neverovatno, ali zato su se namnozili i ovi laznjaci, znate na sta mislim...

Nazad
Vrh Dno