Šta je novo?

neverovatno [cene memorija]

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
prosto neverovatno kako je moguce

Corsair 512 MB 667 5300 value secret 4400 din
Corsair 512 MB 667 5300 value secret 2200 din

cisto nemogu da se nacudim pozdrav svima

A gde si video te cene? Stvarno neverovatno

a sta je neverovatno? 😀
cene su takve kod novog merkatora 😀 :d 😀 :d

Poslednja izmena:
A garancija?

S obzirom da sam ja danas uzeo module od 1GB DDR2 800 PQI po ceni nesto ispod 3100 din. i ne bi trebalo da kosta vise od 2200 din. Cene su strasno pale.

Dal je moguce da su cene TOLIKO pale????

Da, moguce je, pitaj Zormija zasto Imtel vec duuuuuuuugo nema memorije na lageru. 🙂

Veoma je moguce, lici na san, dzabe trljamo oci, stvarno je istinito... Svi cemo imati dovoljno rama za Vistu...

512MB transcend jet ram 667 ispod 2000din

Cek sta je tu cudno pa 1 Gb Kingmax DDR800 koja bez problema radi na 960-1000 kosta 41 eur. Memorija sada kosta onoliko koliko i stvarno vredi. :wave:

Jos kad bi i napajanjima cena pala kao i memorijama...

S obzirom da sam ja danas uzeo module od 1GB DDR2 800 PQI po ceni nesto ispod 3100 din. i ne bi trebalo da kosta vise od 2200 din. Cene su strasno pale.

Znachi za jedno nedelju dana kad pogledate "Moju mashinu" videcete 2 x 1 GB PQI 800 MHz 🙂
Ne mogu da verujem da koshta oko 3100 din...... :trust:
Mozda ce za jedno mesec dana deliti na ulici ddr2 memoriju :d
Ajde nek neko sad kaze da je prelazak sa agp+ddr1 platforme skup 😉
Koliko se meni chini ddr1 memorija koshta skoro duplo vishe ? Right ? :trust:

Sad pre oko nedelju dana moj drug je kupio neku ASrock plochu sa via chipsetom i ddr1 + ddr2 i AGP + PCI-e slotovima i ja sam mu rekao da uzme barem josh 512 MB ddr1 ( poshto je imao jednu od 256 MB ddr1 ) :wall: I ja sam ***** kad nisam gledao cene :wall: a ovo od 512 MB ddr1 je platio ni manje ni vishe nego 50 €.....
Samo da on nesazna za ovo poshto ce biti :smackbum:

Poslednja izmena:
al si ga na****

a ta ploca je kao ova moja 😀

ali zasto PQI, nije velika razlika pa dodati za apacer na primer...

Poslednja izmena:
Sad' ako svi ne kupimo 4 giga, necemo nikad' ...... 😀

Da, moguce je, pitaj Zormija
U više threadova sam pomenuo da DDR2 memorije padaju 3-5% dnevno. Otud velike razlike u cenama, pitanje je samo kad je kome pristigla. Retko ko sme i da naručuje jer dok stigne...

P.S. Za tebe konkretno jer si tražio: iz lokala nabavljena mala količina Corsair 1GB/667, 3550 din. Biće i niže kad stigne uvoz...

Jaaao, nista, ostaje mi da se nadam da ce je biti za dve nedelje kada se vratim sa puta. Cenim da ce se stabilizovati na nekoj ceni, ne moze da pada beskonacno.

Eto neke koristi od Viste 🙂

Taman da upgradeujem Mac i dodam jos giga RAM 🙂

kako stoje cene za DDR memaru?

Padaju i one, samo ne tako brzo. Nisu ni svi proizvođači ažurirali cenovnike, a evo kako stoji indeks na tajvanskoj berzi memorijskih chipova gde se većina istrguje (poslednjih godinu i po):

Prilozi

• DRAMexchange.gif
    DRAMexchange.gif
    3.3 KB · Pregleda: 180
Stoje bruka u odnosu na DDR2. :S:
Od prilike da je DDR1 duplo skuplji...

al si ga na****

a ta ploca je kao ova moja 😀

ali zasto PQI, nije velika razlika pa dodati za apacer na primer...

Da da to je ta plocha.....

A shta mi vredi i da dodam za apacer kad imam vec jednu PQI 1 GB 800 MHz tako da.....

Nazad
Vrh Dno