Prvo, mogao bi malo da pripazis sta pricas jer sam malo stariji od tebe, a i pametniji, kako stvari stoje. Sad kad sam pogledao par tvojih postova, vecina se svodi samo na besmislene komentare, duzine jedne proste recenice.
Poenta mog posta je da covek mozda treba umesto graficke da prvo sredi monitor jer 800 x 600 rezolucija u 2003 godini i nije bas najpragmaticnije resenje.
Kakav odgovor moze covek da ocekje na pitanje koje je gore postavljeno, a koje je u najmanju ruku smesno. Post je naslovljen sa "Neverovatno glupost" i to potpuno bez razloga. Prvo, vec davno je windows prisutan kao graficki orijentisan OS i samim tim je za menije potreban i neki prostor, a ko napolju kupuje graficke odvojeno, podrazumeva se da je napredniji korisnik i da ce samim tim imati i veci monitor / desktop. Prema tome, ne treba kriviti Ati za nesto sto realno nije njihova krivica.
Imam sobu 2 sa 2, kako da u nju smestim koncertni klavir. Pa nikako, sto si kupovao koncertni klavir kada nemas gde da ga stavis.
Vreme je da ljudi na ovom forumu pocnu da postavljaju pametnija pitanja i da se javljaju ljudi sa pametnim odgovorima, a tvoji odgovori to bas i nisu.