Šta je novo?

neverovatna glupost....

player

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2001
Poena
604
...imam radeon-a i koristim rezoluciju 800*600 i najnovije catalyst drajvere...e sad....kad odem na display properties, pa advanced, taj prozor koji se otvori kao da nije pravljen za moju rezoluciju...kao da je preveliki...ok, apply i cancel su skroz dole, ispod taskbar-a....NE VIDE SE ...probao sam svasta, ali nikako to da resim...jel ima neko ideju, ili sam osudjen da pomeranje taskbar-a lavo ili desno kad hocu da kliknem apply? :)

pozdrav svima ::beat:

Sta! Na koju foru? Probaj neku vecu rezoluciju.

milenkoc23 je napisao(la):
Sta! Na koju foru? Probaj neku vecu rezoluciju.

pa sa vec sa 1024 je ok, ali ja koristim 800*600 :(
probaj da stavis tu rezoluciju i videces....

Da stvarno 800*600 je ****** nista se ne vidi. Danas svi koriste 1024*768 to je standard. Vise ni Windows ne radi ispod 800*600 ako ne mora:beat:

Sve ispod 1600 x 1200 mi izaziva osecaj klaustrofobije......

U kom ste vi to fazonu, sta lupate? Decko je lepo pitao za resenje problema, a vi nastavili da chukate pricu o rezolucijama koja veze s' vezom nema. Lepo je rekao da mu smanjenje ezolucije ne pomaze, i koga boli uvo sto neko ne moze da gleda ispod 1600x1200?! Bitno je da je i "moderator" dao konstruktivan predlog... ctp;

Playeru probaj da stavis neke druge drivere, meni npr. samo odgovaraju 3.0, jesi instalirao ControlPanel?

Hvala Amone....resio sam problem tako sto sam instalirao Dell 17" :)

Amon_Ra je napisao(la):
U kom ste vi to fazonu, sta lupate? Decko je lepo pitao za resenje problema, a vi nastavili da chukate pricu o rezolucijama koja veze s' vezom nema. Lepo je rekao da mu smanjenje ezolucije ne pomaze, i koga boli uvo sto neko ne moze da gleda ispod 1600x1200?! Bitno je da je i "moderator" dao konstruktivan predlog... ctp;

Playeru probaj da stavis neke druge drivere, meni npr. samo odgovaraju 3.0, jesi instalirao ControlPanel?

?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!!

Pa danas mozes za smesne pare (koje recimo popusis za par meseci ako si pusac) da kupis 19" monitore koji savrseno rade u 1600 x 1200 i da konacno osetis sta znaci sloboda i komfor rada na kompu.... Posle 1600 x 1200, sve ostale rezolucije su mi smesne....

smesne pare koje popusis za par meseci........
a u 1600*1200 je UZASNO sitno na 19"..........

player je napisao(la):
smesne pare koje popusis za par meseci........
a u 1600*1200 je UZASNO sitno na 19"..........

Jeste, za 19'' 1280x960 je najbolje... zato sto je 4:3 i zato sto je razumnih proporcija za monitorom...

Sitno? Jeste čuli vi nekad za large fonts?

Mica je napisao(la):
?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!!

Pa danas mozes za smesne pare (koje recimo popusis za par meseci ako si pusac) da kupis 19" monitore koji savrseno rade u 1600 x 1200 i da konacno osetis sta znaci sloboda i komfor rada na kompu.... Posle 1600 x 1200, sve ostale rezolucije su mi smesne....

Jesi li ti lud, glup ili sta?!

Kakve bre to veze ima sa temom koju je player zapoceo?!

Ovaj forum je debelo prso... ctp;

Amon_Ra je napisao(la):
Jesi li ti lud, glup ili sta?!

Kakve bre to veze ima sa temom koju je player zapoceo?!

Ovaj forum je debelo prso... ctp;

Prvo, mogao bi malo da pripazis sta pricas jer sam malo stariji od tebe, a i pametniji, kako stvari stoje. Sad kad sam pogledao par tvojih postova, vecina se svodi samo na besmislene komentare, duzine jedne proste recenice.

Poenta mog posta je da covek mozda treba umesto graficke da prvo sredi monitor jer 800 x 600 rezolucija u 2003 godini i nije bas najpragmaticnije resenje.

Kakav odgovor moze covek da ocekje na pitanje koje je gore postavljeno, a koje je u najmanju ruku smesno. Post je naslovljen sa "Neverovatno glupost" i to potpuno bez razloga. Prvo, vec davno je windows prisutan kao graficki orijentisan OS i samim tim je za menije potreban i neki prostor, a ko napolju kupuje graficke odvojeno, podrazumeva se da je napredniji korisnik i da ce samim tim imati i veci monitor / desktop. Prema tome, ne treba kriviti Ati za nesto sto realno nije njihova krivica.

Imam sobu 2 sa 2, kako da u nju smestim koncertni klavir. Pa nikako, sto si kupovao koncertni klavir kada nemas gde da ga stavis.

Vreme je da ljudi na ovom forumu pocnu da postavljaju pametnija pitanja i da se javljaju ljudi sa pametnim odgovorima, a tvoji odgovori to bas i nisu.

Mica je napisao(la):
Prvo, mogao bi malo da pripazis sta pricas jer sam malo stariji od tebe, a i pametniji, kako stvari stoje. Sad kad sam pogledao par tvojih postova, vecina se svodi samo na besmislene komentare, duzine jedne proste recenice.

Poenta mog posta je da covek mozda treba umesto graficke da prvo sredi monitor jer 800 x 600 rezolucija u 2003 godini i nije bas najpragmaticnije resenje.

Kakav odgovor moze covek da ocekje na pitanje koje je gore postavljeno, a koje je u najmanju ruku smesno. Post je naslovljen sa "Neverovatno glupost" i to potpuno bez razloga. Prvo, vec davno je windows prisutan kao graficki orijentisan OS i samim tim je za menije potreban i neki prostor, a ko napolju kupuje graficke odvojeno, podrazumeva se da je napredniji korisnik i da ce samim tim imati i veci monitor / desktop. Prema tome, ne treba kriviti Ati za nesto sto realno nije njihova krivica.

Imam sobu 2 sa 2, kako da u nju smestim koncertni klavir. Pa nikako, sto si kupovao koncertni klavir kada nemas gde da ga stavis.

Vreme je da ljudi na ovom forumu pocnu da postavljaju pametnija pitanja i da se javljaju ljudi sa pametnim odgovorima, a tvoji odgovori to bas i nisu.

...ma je se vise ne brinem za forum....samo kad si ti nama stigao...lako cemo.... :hump: .....kazes da su stigli devetnaestoincni monitori kod nas,a? .....zanimljivo.......:hump:

Hvala svima koji su pokusali da mi pomognu....naravno da svaka budala zna da to moze da se resi kupovinom novog monitora....al' neke budale imaju potrebu da se prave pametne....a ti Amone stvarno nemas sta da trazis....decko je zaista pametniji.... :) :beat: :)

Stvarno ste neverovatni. Covek pita jedno, vi se ovde kurcite sa tim rezolucijama. Mozda covek nema para za 19", mozda nema gde da stavi 21" monitor, mozda mu jednostavno ne treba, mozda zna nacin da pmaetnije potrosi pare...Ko je vas uopste pitao ukojoj rezoluciji radite, ako ne znate/necete da pomognete nemojte da se glupirate...

CLOSED!

Vrh Dno