- Učlanjen(a)
- 20.07.2000
- Poena
- 780
Vladd je napisao(la):"Pay back" je surova stvar, za trgovce, u USA, a nesto je "blazi" u Engleskoj. Da li je moguce izvesti akciju sa autom, ne znam, ali sa "sitnijom" robom sigurno. Mislim da za gacce i cipele ne vazzi. I za rasprodaje.
Licno mislim da su preterali i sa tim i sa kojekakvim osiguranjima( ako na memoriji ne stoji upozorenje da se ne sme progutati).
Vazi, ali tebe cu da smaram ako mi ne budu vratili pare kada im drugi treci put vracam (lupam) Nikon D2X sa nekim 300mm F2 objektivom nakon 10 dana.
Trebao mi da islikam ribe na plazi dok sam 10 dana bio na Ibizi nekog tamo avgusta
Mislim, zamisli
Vladd je napisao(la):Stvar vaspitanja. Neguje se KUPAC, stara musterija, koji nije zakeralo i tupadzija, i koji vremenom zasluzi postovanje, popust, kredit, odlozeno placanje, besplatne semplove, reklamne predmete(upaljace, olovke, priveske, kravate... )sa logoom neke firme...,a bogami, neki cuvaju bejzbol palicu ispod pulta![]()
Wow, sada si nas sve naucio
A ja mislio da prodajem ove upaljace/olovke/rokovnike/ostale zezalice sa logoom svoje firme. Popust, sta je to, cuo sam samo za doplatak...
Pozdrav!