Šta je novo?

Neuspešna instalacija ispravke za Net. Framework 4

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Dva puta je pokušano i oba puta javlja da je neuspešna instalacija od 23 MB ispravke za Net. Framework 4. Pored ovoga ne može da instalira ni KB2511250

Zna li neko kako ovo rešiti?

p.s.
Win7 64bit

Taj poslednji update od 12 ili 13.04 je i meni zadao muke. Prvo je kao sam sve skinuo dok je bio ukljucen. Sutra ujutro krene da se instalira pri podizanju, ispise se nesto o modifikaciji registry baze, resetuje se sam pre wellcome screena i kao sve bude OK. Medjutim, posle prvog ubadanja USB-a dobijem poruku "Device can run faster if connected to USB 2.0 port....", sto je besmislica jer nista nije hardwarski dirano, i sve je radilo pre toga. Uradim system restore na pre ovog updatea, pa sam skinem update i sacekam da se instalira. Ovo jer bas potrajalo i to najvise na delu za Net Framework 4 da sam mislio da se zaglavio. Medjutim prolso je i sad sve radi OK.

Isti problem sam i ja imao, 1-2 puta sam pokretao update dok ga nije uspesno zavrsio.

@Borko
Problem sa instalacijom zakrpe se javljao i na 1,2,3 tako da je postupak bio (našao na microsoft strani podrške) da se deinstalira u potpunosti NETFW da se snekim cleanerom očiste zaostaci pa instalira full verzija.
Jesi li radio nešto slično ili

@M!ST!CX
Probao sma onu varijantu sa brisanjem iz temp foldera restartovanjem računara i ponovnim pokušajem instalacije ali neće

Meni je jedan dan iskocilo da imam ~23 nova update, stavio sam da se updatuje i kasnije je prijavio error za 3-4 stvari, izmedjuostalog za framework 4, trazio je da restartujem komp da bi se definicije instalirale i posle po podizanju sistema mi je ponovo iskocilo obavestenje za te 3-4 nespele i taj put kad sam ih pokrenuo instalirale su se uspesno.

@Borko
Problem sa instalacijom zakrpe se javljao i na 1,2,3 tako da je postupak bio (našao na microsoft strani podrške) da se deinstalira u potpunosti NETFW da se snekim cleanerom očiste zaostaci pa instalira full verzija.
Jesi li radio nešto slično ili

Ne razumem na šta misliš kad kažeš: 1,2,3... . Nisam radio ništa drugo sem opisanog. Ukupno je tog dana instalisano 44 updatea: 2 za Net Framework 4 (2446708 i 2160841), 26 za Office 2007 uključujući i SP2, 14 za Win 7 (64 bit) i 2 za Visual C

Odradio sam ja tog dana više update ali samo ovaj nije uspeo.

A ovo što sma te pitao se odnosi na način kako si instalirao jer sma na sajtu microsofta našao da je bilo problema sa zakrpama i na starijim verzijama pa su onda oni odradili upustvo i programčić kak oto instalirati

Nazad
Vrh Dno