delimir je napisao(la):Trenutno mi linux nije instaliran (čekam da mi stigne ploča pa ću onda...), ali pod Windows-om sam instalirao i odu�evljan sam. Za Vas ne znam, ali kod mene će ići kao default browser 😉
??? 😕LuxoR je napisao(la):A jel ima neko disk da mi pozajmi/proda da probam to chudo (za win)
ima li neke posebne sheme oko zahtevnosti (ram, cpu...) ??
Ama šta je ovo, jel' ste se vi to urotili protiv MS-a ili sam ga toliko nahvalio u vestima? 😀 Šalu na stranu, jel' stvarno toliko dobar? Dovodite me u iskušenje .... a što će biti dobro kad' izađe onaj SP1 za XP koji omogućava uklanjanje IE-a i ostalih gluposti iz Svinjdovsa. 🙂petri je napisao(la):Evo i ja se odusevljavam, za sad sve radi kako treba. Ako se ovih dana pokaze ok, definitivno i kod mene ide kao default browser 🙂
silvereye je napisao(la):jel zna neko gde netscape smesta one fajlove koje instaler skine sa neta. hteo bih da to nekako narezem na neki bekap da ako mi padne sistem, ne skidam bez potrebe ponovo 14 mega.
magick je napisao(la):a što će biti dobro kad' izađe onaj SP1 za XP koji omogućava uklanjanje IE-a i ostalih gluposti iz Svinjdovsa. 🙂
D-KEE je napisao(la):sta mislite o crazy browser-u??
neverovatna stvarcica - ima skoro sve sto sam pozeleti mogaoZoNi je napisao(la):...Sta ti mislis o CBu, D-kee?...
D-KEE je napisao(la):neverovatna stvarcica - ima skoro sve sto sam pozeleti mogao
ZoNi je napisao(la):a jesi probao MyIE - ima cak i vise stvarcica nego CB, ali je (kod mene!) malo nestabilniji nego CB... mada, manji je (oko 350kB) i ne instalira se...
Tacno tako, zato sam i smatrao ovu diskusiju pomalo besmislenom i rekao u prethodnom postu "sacekajte Operu 7": zato sto je Netscape principijelno isto sto i IE ("ogroman, spor, tezak i trom"), i ako neko hoce nesto drugacije, jedina alternativa je Opera, koja je sustinski drugacije zamisljena.silverglider je napisao(la):Netscape je tehnicki odlican browser; sa zadnjim verzijama su se zestoko zaj**** -> paket je postao ogroman, spor, tezak i trom. Treba samo da se opamete da ga ne ukrasavaju svim i svacim (koj' ce nam moj skinovi na browseru ?) i olaksaju ga. Kada bi imao lakocu i poletnost Opere, mislim da bi mogao da nalupa opasne samare IE-u.
Alexandar je napisao(la):Da li neko zna koja je verzija Mozille posluzila kao osnov za novi netscape?
silvereye je napisao(la):jel zna neko gde netscape smesta one fajlove koje instaler skine sa neta. hteo bih da to nekako narezem na neki bekap da ako mi padne sistem, ne skidam bez potrebe ponovo 14 mega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari