Šta je novo?

Netload

Mislim da kod nas ne moze na manje od mesec dana...jedino preko paypala.

To sam radio oduvek 😀 ali u poslednje vreme Jdownlader jako zeza, skine fajl do pola i onda krene od pocetka i tako po ceo dan, jednom u dva dana mi skine ceo fajl od 100mb. Probao sam i da ga update-ujem posto svi rade na njemu sem Netloada ali nista, 🙁 pa sam dosao na ideju da kupim na 2-3 dana Netload, ali ako treba preko paypala onda nema nista. 🙁

Nije problem u jdownloaderu, vec u tome sto si free user. U poslednje vreme brzina za free usere je mizerna, a i stalno dolazi do prekida downloada.

Mozes da uplatis na njihovom sajtu , tako ti je i najbolje . Oni imaju opciju za placanje i preko internet kartice a i preko MB ! Ne treba ti nista vise

kod nas mozes da uplatis nalog u trajanju od najmanje mesec dana

Joj, a ja nedavno hteo da reinstaliram win ili da razbijem komp zbog ovoga 😀 ali skontao sam posle da nije do mene...

Koristim naravno oba načina za dl, jer se ne može uvek birati nego zavisi da li i gde nađem.

Džaba kad mene ne interesuju privatni trackeri, nego samo absolute free, tako da zato koristim javne + ru + hostove i linkove pa onda ako tu imam izbora naravno prvi izbor su rutracker ili megaupload pa tek onda svi ostali 🙂.

Jos kad bi ti neko platio net, e to bi bila idealna kombinacija:d

A vi kao ne znate na šta mislim :smackbum:😀.
Ne pada mi na pamet da plaćam skuplji paket samo da bi brže stiglo, niti da plaćam skuplji paket da bih imao upload dovoljan za seed. Niti bih mogao tako da koristim net, da stalno gledam šta da skidam i da brinem o ratiu. Niti mi pada na pamet da plaćam seedbox, news niti bilo kakav oblik piraterije :whip:kad je to sve besplatno i zadovoljan sam jer nađem sve što mi treba.
Sorry ali taj "trackerski" 😀 život nije za mene, da skidam neke nebuloze jer to drugi skidaju pa da bih imao seed, pa još da držim sve to tako kako je na hardu... :smash:
E da, zaboravih premium naloge, ajoj :-devil-:😡.

Poslednja izmena:
Kako kome 🙂, da je tako onda bi baš svi to koristili, meni je na primer ta prva varijanta cimanje u odnosu na koliko je ova druga jednostavna i efikasna.

Pa i rutracker ti je privatni tracker, tako da si vec u tim vodama.

To je za mene isto što i javni treker samo bolje, svuda seederi-odlična brzina, jedino se razlikuje od javnih što moraš da se uloguješ 😀.
Pravi privatni su oni ekskluzivni na kojima su rigorozna pravila i potrebna su sva cimanja koja sam već naveo + još cimanje oko pozivnica 🙂.

Poslednja izmena:
Bolje ti da platis Fileserve, pola godine je 35e samo. Mnogo veci izbor filmova i svega ostalog.

sta ste navalili na momka sa ubedjivanjima , pa njegov izbor je kako ce skidati sve sto mu treba
mozda voli komplikovano , mozda ne zeli da placa iz sebi poznatih razloga ( nema , ne misli da je to vredno placanja ......... puno je razloga )
pa kakve veze ima ako je njemu tako ok

bolji su ti privatni trackeri 😀

Niti mi pada na pamet da plaćam seedbox, news niti bilo kakav oblik piraterije
Au au .... Seedbox i news NISU oblici piraterije ....
To ti je ko kad bi reko da su kola masina za ubijanje jer mozes njima da zgazis nekog...

Ma malo se šalili ljudi, pa smo posle samo malo prodiskutovali, svako ima svoje stanovište što je noramlno 😉.
Realno su svi razlozi koji mogu biti, sva tri, evo objasniću. Nemam, neću, ne treba mi.
Prvo iako izgleda sitno tamo-vamo po 5-10e šta znam za seedbox, news, neki premium zaista nemam za takve gluposti jer meni to izgleda nepotrebno, pre ću da potrošim na bilo šta drugo (još mi je i cimanje da se informišem kako šta, ili da nalazim nekog da se udružujem, nikog ne znam ko koristi gle čuda 🙂 a i paypal nemam...), a i šta će mi kad pre svega moj net je samo 256k i 400 din meni svaki free servis ili torrent ide max brzinom, da mi treba nešto više/bolje zar nije logično da bih za te pare pre uzimao veću brzinu 😉 a i dalje koristio free servise. Pa 512 je samo 580 din, znači samo 180 više i nikad ga za dve godine nisam uzeo. Da mi je neophodno, za pomenutih 10e ima pola godine doplate za 512.
Drugo, tj glavno, šanse ali šanse nema da neko dobije od mene za piratski sadržaj, to mi je isto ko da sam it nepismen i da odem na ulicu da kupim disk, to ni u ludilu, radije ne bih to onda koristitio ili bih platio pravom proizvođaču ako mi nešto stvarno treba. A najcrnji su mi ti premium nalozi, ja razumem i može svako da kaže da oni žive od toga i da nema premiuma ne bi bilo ni svega ostalog, ali da je jedan dinar ne bi im dao, jer to mrzim od kad znam za net (isto kao i banere i spam). Pa malware i viruse manje mrzim od prethodnog. Znači večito se trude da te što više iziritiraju svojim otežavanjem, zavlačenjem, captcha integralima i mačićima, čekanjem 😡 i još licemerno kao oni se trude suprotno, serveri opterećeni... ma da sutra malo. Najcrnje mi je što im gomilu ljudi ipak plaća, umesto svi do jednog da bojkotuju.
I treće, da se ne ponavljam za torrente meni je to cimanje, seedovanje i držanje stvari u haosu ne menjajući ništa, to je potpuno neprihvatljivo. Interesuje me samo hit & run, gde može može gde ne može ćao.
Da se ne nađe neko sad opet o prežvakanoj priči, ja jesam za seed i share, pre sam za torrent, emule, free hosting razmenu itd nego da neko zarađuje na tome. Zato i na satelitu nema ništa za gledanje offline jer cs lobi vlada. A u doba dial-upa sam držao u share i aploudovao 700mb fajl kad god sam online, fajl je imao 1-2 sourca koji su bili samo povremeno dostupni i sam sam ga jedva skinuo a sigurno sam i dobar deo vratio drugima, dao sam mu prioritet kad god vidim da se neko zakači.
Samo treba za seed prvo i normalna država i net pa tek onda može da se pridikuje za ograničavanje uploada varanje za ratio itd... Eto danas posle toliko godina nije još broadband zaživeo pošteno, meni up 64 dobro da i to ima, neko je na dial-up a neko još na analognoj centrali.
edit: dobro nisu, pošteno news ni ne znam šta je 🙂, ali seedbox se uglavnom vidim sugeriše za te namene, ja govorim samo u tom kontekstu. Mislim na kraju isto izađe, to mi je bzvz neću da platim upload da bih nešto skidao, radije ću kao što rekoh ako moram da seedujem s čim imam ili da uplatim veću brzinu. Osim pretplate za net, ništa više nema da dobiju 🙂.
I na kraju zaboravih najvažnije: popuno razumem drugu stranu, neko mnogo radi i nema vremena da se zeza sa komplikovanijim/dužim traženjem/skidanjem želi da svoje vreme kvalitetno iskoristi, da uživa, nekom je to sića uzme megabite ili plati neki servis i to je sve ok. Svako može kako hoće i dokle god je tako na internetu, dobro je 🙂 nikog neću da ubeđujem da radi pogrešno.

Poslednja izmena:
To sto ti hoces nema ni zemlji gde su kuce od cokolade.
Sve je to ok sto si ispisao
ALi oces da svi bojkotuju i svi da rade hit and run ? Pa sta mislis od koga bi ti onda vukao film ako svi urade hit and run ? Jel znas kako torrenti uopste funkcionisu ?

Poslednja izmena:
Ma znam sve i prozori od marmelade i ostalo 😀 samo kažem. Naravno da ne mislim da svi treba da rade hit & run, kažem ja skinem nekad nešto s torrenta što ne nađem ovako i to je to. A za bojkot premium naloga pa ne bi bilo loše 😀 mislim znam i da toga onda ne bi bilo, niko neće za džabe da hostuje, ali da toga nema nastalo bi nešto drugo 🙂. Uvek su mi se više sviđali emule, torrent, dc++... nego ovi ucenjivači 😛.

Sta se desava sa netload-om, vec par dana ne mozeda se skida?

Nekupujte nista ti hosteri su obicni prevaranti moze i kod netloada ovo uskoro da bude
Account suspended
Reason for suspend: Terms of Service Violation - Repeated Copyright Infridgement
A jos na ACC nije nista bilo listom su sve ljude banovali a nevracaju pare:S::smash:
RADI SE O HOTFILU:smash: cuvenom:smackbum:

Nazad
Vrh Dno