Šta je novo?

netKar PRO

Perče, stavi filmić iz rTraktora, slobodno. ;)

btw, kada sam rekao "sadržaj igre", nisam mislio na broj "realnih kola i staza" - iz RL-a jelte (licence)..., tj. "realnih" modova u rF slučaju...
Sad skaces sam sebi u usta. Ako si u prethodnom postu rekao "sadrzaj same igre je mnogo iza...... fizika je vec druga stvar" voleo bi da cujem definiciju tog sadrzaja.

Po meni to su kola i staze. Kojih rFactor ima mnooooogoooo vise nego LFS. Sta je tu realno a sta nije, to je druga stvar, kao sto i sam kazes u tom postu. Dakle, sta drugo bi moglo da se smatra sadrzajem.

I to, parafraziranje naziva bi trebalo da predstavlja neko podcenjivanje kvaliteta i necijeg ukusa? Pa isto tako svako moze da umesto LFS napise NlFS ali to ne radi radi osnovne kulture i postovanja sagovornika i njegovog ukusa. Ako se tebi LFS svidja, fine, ali to ne znaci da je jedini i najbolji na svetu. I meni se rFactor vise ne svidja pa ne vredjam one koji ga i dalje koriste.

Sad skaces sam sebi u usta. Ako si u prethodnom postu rekao "sadrzaj same igre je mnogo iza...... fizika je vec druga stvar" voleo bi da cujem definiciju tog sadrzaja.

Po meni to su kola i staze. Kojih rFactor ima mnooooogoooo vise nego LFS. Sta je tu realno a sta nije, to je druga stvar, kao sto i sam kazes u tom postu. Dakle, sta drugo bi moglo da se smatra sadrzajem.

I to, parafraziranje naziva bi trebalo da predstavlja neko podcenjivanje kvaliteta i necijeg ukusa? Pa isto tako svako moze da umesto LFS napise NlFS ali to ne radi radi osnovne kulture i postovanja sagovornika i njegovog ukusa. Ako se tebi LFS svidja, fine, ali to ne znaci da je jedini i najbolji na svetu. I meni se rFactor vise ne svidja pa ne vredjam one koji ga i dalje koriste.

rTraktor ima smisla (jer je upravljanje lenjo kao na traktoru), NlFS nema. ;)

Mislio sam na www.lfsworld.net (pretražite malo sadržaj i mogućnosti) i www.lfsforum.net (sekcija svih aktuelnih takmičenja).

Sadržaj samog LFS-a (kao same igre) neki drugi put... :)

Poslednja izmena:
Ma vazi, i onda je mrmot....
A nkpro tog sadrzaja na koji se sad vadis ima citavih 0 (nula) pa je tebi prvo palo na pamet da poredis taj parametar:D

To da rF ima lenjo upravljanje a u LFS-u je savrseno je postalo aksiom zato sto si ti tako odlucio? O tome se ne raspravlja?

www.race2play.com
www.f1rst3.com/teams/
www.rfactorcentral.com

Jel treba jos "sadrzaja"?

Molim modove da sve ove nase postove premeste u drugu temu pa da nastavimo. Ovako svaki put po 10 min. razmisljam dali da nastavim sa offtopicom.

Ma vazi, i onda je mrmot....
A nkpro tog sadrzaja na koji se sad vadis ima citavih 0 (nula) pa je tebi prvo palo na pamet da poredis taj parametar:D

Ko se vadi? :D
Ti koji si u LFS-u dugo bi trebao da razumeš oma da sam na ovo mislio. Nije bitno... ;)

LFSW je 50% LFS-a, to govorim od kad znam za LFS.
Prevod: LFS duguje mnogo LFSW-u (Victor koja ga razvija i održava je zaslužan za popularnost i uspeh LFS-a koliko i sam Scawen koji je glavni programer).

Poslednja izmena:
Pa vidis, ja za LFS znam i malo duze. Imam full licencu kao i ti i na taj LFSW sam se ulogovao 2x. Malo su ti tanki argumenti.
Ako trazis takav sadrzaj, javi mi se na PM da ti dam login za iRacing, zaboravices na LFS, momentalno.

I opet, kako to da si setio da poredis LFS i NKPro po tom parametru kad takvo nesto ne postoji ni u najavi za NKPro?

Pa vidis, ja za LFS znam i malo duze. Imam full licencu kao i ti i na taj LFSW sam se ulogovao 2x. Malo su ti tanki argumenti.
Ako trazis takav sadrzaj, javi mi se na PM da ti dam login za iRacing, zaboravices na LFS, momentalno.

I opet, kako to da si setio da poredis LFS i NKPro po tom parametru kad takvo nesto ne postoji ni u najavi za NKPro?

Šta da ti kažem za to što ne koristiš LFSW i ne poznaješ njegove mogućnosti, posebno novine kojih ima dosta u poslednje vreme...
Ti si na gubitku...

iRacing nisam ni spominjao jer ga ne vozim (pošto je skup), ali znam šta sve nudi, a ni tema nije posvećena njemu. Poredim LFS koji isto košta (kao nKPro), a mnogo više pruža.

Hteo sam u jednoj rečenici da kažem, ali OFF je neizbežan, kao i uvek. :)

Poslednja izmena:
izasao je nkpro11beta2

ima fiat500 ali samo ako se daju pare :d

ne znam kako da podesim FF :wall:

Malo zagrevanja pred Asseto :)

Nemam pojma kakav je krug, verovatno osrednji, setup default.. demo kombo (F1600 @ Crema)

Nazad
Vrh Dno