Šta je novo?

Netgear DG834G vs telekom iptv+adsl

checka

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
319
Dakle dobio sam huawei hg520c od telekoma i posto pre svega wirelessom nisam zadovoljan hteo sam da se prebacim na svoj Netgear DG834G.Nakacim Netgear,prodje ceo setup wizard bez problema,ukucam username i pass i sve ostalo,konektujem se bez problema ali downstream mi je samo 1mbit umesto 4 i iptv ne radi uopste.Jel postoji nacin i ako da kako da omogucim ovaj modem umesto huawei-a?Btw zvao sam 0800-100-100 i naravno kazu da pruzaju podrsku samo za modeme iz njihove ponude :mad:

A zašto taj netgear ne nakačiš na 520c,a ne umesto njega,i koristiš ga samo za wireless,i nemaš problema sa brzinom i iptv-om?Mislim da ti je to najjednostavnije rešenje.A zašto nisi zadovoljan sa wireless-om na 520c,ja ga imam i extra sam zadovoljan,za otprilike godinu dana koliko ga koristim ni jednom nije pukla veza ili bilo kakav problem se nije javio,a wireless je non stop uključen.A i dometom sam sasvim zadovoljan.

A kako to izvesti posto i ja imam NEtgear a modem od telekoma je bez wirelessa?

A zašto taj netgear ne nakačiš na 520c,a ne umesto njega,i koristiš ga samo za wireless,i nemaš problema sa brzinom i iptv-om?Mislim da ti je to najjednostavnije rešenje.A zašto nisi zadovoljan sa wireless-om na 520c,ja ga imam i extra sam zadovoljan,za otprilike godinu dana koliko ga koristim ni jednom nije pukla veza ili bilo kakav problem se nije javio,a wireless je non stop uključen.A i dometom sam sasvim zadovoljan.
kako mislis da netgear nakacim na 520c?Da se razumemo netgear nije samo wireless ruter vec i modem pa nema port za "ulazni" ethernet koji bi onda dalje racvao,vec ima prikljucak za telefonsko kablo i 4 "izlazna" ethernet porta.A wireless pa previse mi je nestabilan na huaweii-ju,bilo da koristim sa htca bilo sa laptopa konstantno mi se gubi konekcija iako sam u istoj sobi sa modemom,cesto i ne moze da mi nadje uopste konekciju a kad nije to onda (primera radi kad restartujem laptop) mi se vrlo cesto konektuje ali dobijam uzvicnik u sys trayu i no internet access notifikaciju,iako je na glavnom racunaru konekcija stabilna

Poslednja izmena:
Vrh Dno