Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja danas probao i otkacila me riba iz podrske. Odgovor je da je ukinuto zbog potencijalno neautorizovane tranksakcije i da je to za moje dobro da bi me zastitilo. Probao malo da se svadjam, da kazem da potvrdjujem da je sve u redu, ova ponavlja odgovor copy paste. Mozda je i AI. Kaze mi da trazim refund od banke. Zvao banku kazu da to nema smisla i da moram da dobijem nalog od njih kako bi to bilo moguce.
Sigurno je AI. Sad sam i ja probala da razgovaram s podrškom iz Hrvatske, i žena čas priča normalno, čas nepovezano. Kažem joj da je pretplata ukinuta 10 dana posle naplate i da mi ili aktiviraju pretplatu bez ponovnog plaćanja ili da mi refundiraju, i samo odgovara: Onda ćete morati ponovo aktivirati račun. Želite li aktivirati račun? Onda pominje da samo resetujem lozinku, pa će proraditi, i na kraju je došla do toga da je pretplata ukinuta zbog sumnjivih aktivnosti. Ne vredi što tvrdiš da je sve u redu, opet daje onaj isti gorepomenuti odgovor. I meni je za refundiranje rekla da se obratim banci, što nema nikakve logike.

Ja ću sačekati malo, pa kad budem htela nešto da gledam, probaću ponovo preko Nigerije.

Е онда у том случају не морају српски никада ни да уводе :D Мени је рецимо све на хрватском, и постери где су доступни, али такође у исто време видим и наслове попут Дине, Маске, Бекство из затвора итд. који немају ХР превод.

I mene izbaciše danas, a odmah potom mail za ReJoin🤣
Sačekaću malo da vidim šta se dešava, ionako plaćam RD tako da mi je Kodi glavni bioskop.

… ne znam zašto toliko patite za Netflixom, u zadnje vreme je očajan… nigerijska cena jeste primamljiva… ali RD je, po ceni i mogućnostima, bolja vatijanta…

pobrisan off-topic. pogledajte teme u podforumu "kućna multimedija". svaki naredni "debeli" off-topic povlači za sobom udaljenje iz teme. hvala na razumevanju

disney je mogo preko preko iphonea za Netflix ne znam

Ja sam obnovio sa srpskom pretplatom, ako prestanu da otkazuju sledeci mesec se vracam domacoj nigerijskoj. Trebamo da napravimo listu ili tabelu ko je kada uplatio i kada mu je prekinuta pretplata, da vidimo kako stoje stvari. :ROFLMAO:

Ja odlučio da probam još jednom pa šta bude, ako isključe da dižem ruke, međutim neće uopšte da prihvati karticu, probao sa yettel mastercard i unicredit mastercard, obe radile pre toga za tu namenu.

Ja sam uplatio ponovo preko NG i sve radi za sada.
Trosak je 500 din po turi, a kartica je zenina. Win-Win situacija....

Ryan Gosling Clap GIF

Ista priča..

Pozdrav,jel za kupovinu preko Nigerije treba VPN,da li prihvata visa karticu nasu i da li je gledanje netflixa nakon kupivine moguce bez VPNa,posto sam kupovao netflix na Tursku i nije hteo bez VPNa?hvala

Pozdrav,jel za kupovinu preko Nigerije treba VPN,da li prihvata visa karticu nasu i da li je gledanje netflixa nakon kupivine moguce bez VPNa,posto sam kupovao netflix na Tursku i nije hteo bez VPNa?hvala
Ja sam koristio vpn da obnovim. Uzeo najmanji paket pa se prebacio na 4k. Radi visa kartica, može da se gleda bez korišćenja vpn-a

Obavezno prvo izaberi osnovni, tj. najjeftiniji paket, jer za njega nije potrebna verifikacija putem telefona. Nakon što se uspešno uloguješ, možeš da pređeš na premium pretplatu – i to je sve.

Obavezno prvo izaberi osnovni, tj. najjeftiniji paket, jer za njega nije potrebna verifikacija putem telefona. Nakon što se uspešno uloguješ, možeš da pređeš na premium pretplatu – i to je sve.
Imam nord VPN medjutim meni i dalje pokazuje cene u dolarima ima li tu resenja?

Znaci prosla seca?🤣

Koliko košta Netflix u Gani?🤣🤣🤣Možemo njihove kartice lagano nabaviti sad kad dodju u Srbiju.

Nazad
Vrh Dno