Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Mislim da je ovaj bio....
Većina koristi Nigeria VPN, probaj ga. Meni još uvek nisu ukinuli pretplatu, razmišljam da prekinem sam i da izbacim karticu sa naloga, pa na početku sledećeg meseca kad istekne da ubacim ponovo
Mislim da ti to neće pomoći. Ako bude daljnjeg ukidanja, prekinut će t pretplatu Iako si otkazao...

Da li netko zna kako je bilo prošlo put? Jel bilo više krugova otkazivanja ili samo jedan? Mene su odmah izbacili, pa sam pričekao par dana i uzeo opet...

Da li netko zna kako je bilo prošlo put? Jel bilo više krugova otkazivanja ili samo jedan? Mene su odmah izbacili, pa sam pričekao par dana i uzeo opet...
Pa sad koliko vidim svima su sinoć odjednom ukinuli, ja ću sačekati još par dana za svaki slučaj ako bude još neki krug da ne bacam pare za džabe...

I meni jutros vidim neće nigerijski (početkom meseca je skinuto za ovaj mesec ) .Čisto iz radoznalosti pokušah da ponovo produzim,isti nalog nigerijski ,isti mail ,ista kartica i prodje(555 din 4k ).Prvo nije htelo da primi pass (kad sam na nigerijski VPN) ,posle ga iskljucih (VPN)ulogovah se ponovo i onda ukljucih VPN nig ,i prodje.Znam da sam i prošlog puta radio neku gimnastiku ,i ni tad nisam bio siguran 100% šta sam uradio ,kao ni sada :) .

Isključili i meni juče oko 23h, Imao sam do 20.7. pretplatu. Preko Urban Vpn više neće zato što kada se izabere Nigerija on daje Južno Afričku Republiku i skupe cene u ZARu(njihova valuta).
Ali kako je i ranije opisano može preko VPN Nigerija i uzme se za mobilni uređaj( traži tel. broj radi potvrde na broj telefona, al samo 2-3 puta , posle 3 neuspela plaćanja uspelo je četvrti put i onda se promeni na računaru za veći paket, smanji broj dana( tj on izračuna koliko je plaćeno tj 2500NGN, za koliko dana važi(10-20 dana zavisno od paketa) i što nije loše čak i ako ukinu opet samo je naplaćeno 1,4€

Ja naravno nisam mogao da čekam i obnovio sam 4k pretplatu iz prvog puta i skinuli 568 RSD valjda neće biti uzalud :'D

Ја сам рецимо веома задовољан квалитетом слике (1080п реѕолуција је у питању) преко Андроид ТВ апликације на тв-у од 40''. Али сам у последње време гледао неколико ствари преко лаптопа и слика је знатно мање квалитетнија иако се чак ради о лаптопу чији екран је 14". Види се да је слика прилично осиромашена видео битрејтом у односу на Андроид ТВ. Нисам баш очекивао да је толика разлика у квалитету, али ок.

Mene su juče "isključili", potom sam napravio grešku i aktivirao srpsku pretplatu, koju sam posle otkazao, izdržaću ovaj mesec, ali ako ne bude išlo od sledećeg preko Nigerije, mislim da više neću plaćati.

Ја сам локалац и за Нетфликс, и ХБО, и Скај :ROFLMAO: Ја то гледам овако, нисам пушач па оно што некима оде за цигаре на месечном нивоу мени оде за ове зафрканције. :ROFLMAO: Додуше ХБО и Скај сам на годишњој претплати па се чини мање оптерећујуће.

Ја сам локалац и за Нетфликс, и ХБО, и Скај :ROFLMAO: Ја то гледам овако, нисам пушач па оно што некима оде за цигаре на месечном нивоу мени оде за ове зафрканције. :ROFLMAO: Додуше ХБО и Скај сам на годишњој претплати па се чини мање оптерећујуће.

Ugasi HBO i Skaj pa za par godina kupi ferari

Мислиш ретровизор од Ферарија? Па добро, може и то :ROFLMAO:

Ma jok, pa znas ono sto kazu, da nisi pusio za x-xy godina bi vozio ferari. U tvom slucaju da nisi gledao HBO i Skaj i srpski Netflix.
Nigerijski moze, njega da se lisis trebalo bi ti 700 godina da kupis ferari.

А то. Ма шалим се ја мало, јефтиније је ово све од пљуга на месечном нивоу... то је тек мука :ROFLMAO:

Најбоље би било да има нешто као Спотифај или Дизер за филмове/серије. Али није реално с обзиром да су филмски студији и дистрибутерске куће нереално алаве и никада им није доста.

А то. Ма шалим се ја мало, јефтиније је ово све од пљуга на месечном нивоу... то је тек мука :ROFLMAO:

Најбоље би било да има нешто као Спотифај или Дизер за филмове/серије. Али није реално с обзиром да су филмски студији и дистрибутерске куће нереално алаве и никада им није доста.

Ma mnogo smo se svi razmazili sa 500 razlicitih streaming platformi, i to sve kao ima nesto, a nema nista. Udjem i pola sata biram sta da gledam, i na kraju upalim yt na telefonu.
A kako se ranije samo skidalo sa torrenta i nikome nista nije falilo. I vise se i gledalo.

Разумем те друже. Руку на срце ја и гледам, не могу да кажем да не гледам. Истина често је то више неки старији филм од пре 10, 20 година, али опет пустим нешто, зато и плаћам. И то са све три платформе које плаћам гледам. Зависи како за кога очиггледно, али моје мишљење је да увек има понешто да се одгледа... Е сада опет кажем толико ствари се одгледало и прошло је да је разумљиво да је неком просто све досадно и негледљиво.

Данас има фантастичних опција, нелегалних додуше, али опет све то фино функционише за неку стандардну употребу а да се мало или ни мало плати. И ја сам користио годинама све и свашта, од Кодија који јесте фантастичан, па до Синклера и Вејда који су идентични Стремиу који нисам користио. Много мање се плати а много више добије у погледу садржаја.

Но досадило ми све то а и брате мени је лепо када је нешто наштеловано на мом језику... ок Нетфликс као што знамо и није баш али је ту близу. Ок је све то одрађено кад се подвуче црта. :)

Sta mislite da li bi nas dirali ako verifikujemo nalog sa nigerijiskim brojem? Hoce zbog srpske kartice?

Разумем те друже. Руку на срце ја и гледам, не могу да кажем да не гледам. Истина често је то више неки старији филм од пре 10, 20 година, али опет пустим нешто, зато и плаћам. И то са све три платформе које плаћам гледам. Зависи како за кога очиггледно, али моје мишљење је да увек има понешто да се одгледа... Е сада опет кажем толико ствари се одгледало и прошло је да је разумљиво да је неком просто све досадно и негледљиво.

Данас има фантастичних опција, нелегалних додуше, али опет све то фино функционише за неку стандардну употребу а да се мало или ни мало плати. И ја сам користио годинама све и свашта, од Кодија који јесте фантастичан, па до Синклера и Вејда који су идентични Стремиу који нисам користио. Много мање се плати а много више добије у погледу садржаја.

Но досадило ми све то а и брате мени је лепо када је нешто наштеловано на мом језику... ок Нетфликс као што знамо и није баш али је ту близу. Ок је све то одрађено кад се подвуче црта. :)

Jeste da je komforno, i te kako. Po mom misljenju samo komfor i placam, sve to moze da se nadje i besplatno.
Ali to je moje skromno misljenje i moje koriscenje.

Ima kod Nigerijaca household gnjavaža jednom u mesec dana obavezno. Zavisi sa koliko ljudi deliš…

Било је итекако гњаваже са household на нигеријском налогу, делио сам само са још једним корисником.

Meni još nisi ukinuli pretplatu.

Inače moguće zbog ovoga, pre dve nedelje sam morao da blokiram primarnu Rajfajzen karticu pa sam platio netflix sekundarnom od adiko banke.

Sve prošlo normalno.

Sledeće nedelje ću uzeti ponovo novu rf karticu i njom ću platiti i tako možda izbegnem ban.

Ne kužim zašto bi to imalo ikakve veze.

Dogodi se nekad da netko i ostane. Mene su prošli put izbacili, ovaj put sam izbjegao to.

Mislim da nije bitno, ali ja Netflix nisam dijelio, isključivo se gleda u jednom kućanstvu...

Nazad
Vrh Dno