Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Nije 380din već 1200.
Osim toga sve je pitanje korišćenja, ako neko pogleda jedan film mesečno naravno da mu je glupo da plaća 1200din. Ako koristi svaki dan i 1200 je malo
Neznam sta ti placas meni je HD dovoljan i to je po danasnjem kursu 376,50din.
Doduse ni 4K nije toliko vec nepunih 500din.

Meni su samo jednom isključili, ono kad su prvi put svima, od tada mi radi bez problema. Neverujem da si toliki baksuz da ti stalno prekidaju pretplatu, jedino ako te to nervira i ne želiš da stalno razmisljaš o tome.

Može i da se napravi vpn server kod domaćina i da svi koriste netflix preko njega, kada izbaci poruku da nisu deo istog domaćinstva. Najednostavnije i besplatno rešenje je nord meshnet, bilo je priče oko toga.
Meni 2 puta, naravno bez refunds. A kad tad će opet neki wave da padne

Meni skoro izbacili karticu.
Kad hocu ponovo da aktiviram trazi nigerijski broj i za najnizi mobilni paket.
Posle toga ni tu karticu vise ne prima.

Da li neko može da proveri da li će biti Wrestlemania 41 live na Netflixu u Srbiji, da ne kupujem bezveze pretplatu ako neće biti live. Hvala!

Meni juce regularno skinuli za najveci paket, Master kartica Yettel banka.

Ima li još neko da i dalje koristi tursku pretplatu? Jedva sam nekako ubacio karticu malo pre otkrića Nigerije i mrzelo me da menjam. U poslednje vreme me izuzetno nervira što mi često iskaču preporuke za turske serije i filmove (Chasing the Wind poslednji). Da li je tako i onima koji koriste nigerijsku i srpsku pretplatu? Znam da su nekada naše domaćice blejale ispred turskih serija, ne znam da li su i dalje popularne u okruženju pa ih dobijam zato, ili zato što mi je pretplata turska?

Na Nigeriji ne iskace nista od tih gluposti

Znam da mozda nije tema ali ne znam da li mi moze neko pomoci sa savetom. Prijatelj koji je trenutno u Nemackoj ima problem na mom Netflix nalogu (nigerijska pretplata) da pusti bilo koji video, seriju, film preko Netflix aplikacije na iPad-u. Uredno app updetovan na poslednji verziju, medjutim kada pokusa da pusti bilo sta samo se pojavi crni loading screen koji traje vecno. Nije do interneta jer je normalno sve radilo do pre dva dana. Recimo Max aplikacija uredno pusta sadrzaje bez problema. Probali smo i preko VPN-a i stanje se nije promenilo. Brisali app pa ponovo isntalirali i opet nista. Da li ima neko ideju sta da uradim?

Ja sam bio u Nemačkoj dok sam imao turski Netflix i odatle nisam mogao da strimujem uopšte, mada, ja sam dobio pop up da je blokirano. Možda postoji slično ograničenje i za nigerijski nalog, samo ne izlazi obaveštenje.

Ima li još neko da i dalje koristi tursku pretplatu? Jedva sam nekako ubacio karticu malo pre otkrića Nigerije i mrzelo me da menjam. U poslednje vreme me izuzetno nervira što mi često iskaču preporuke za turske serije i filmove (Chasing the Wind poslednji). Da li je tako i onima koji koriste nigerijsku i srpsku pretplatu? Znam da su nekada naše domaćice blejale ispred turskih serija, ne znam da li su i dalje popularne u okruženju pa ih dobijam zato, ili zato što mi je pretplata turska?
Тај филм што си написао је тренутно најгледанији филм у Србији на Нетфликсу (бар по овом њиховом топ 10) тако да за њега искачу препоруке. Иначе овако не искаче превише турског садржаја када си на српској претплати.

dxPdb4v.png

Razmišljam da se udružim sa jednim licem da zajedno platimo Netflix Standard preko A1.
Da li bi nam radio Netflix ako bih ja gledao od svoje kuće na TCL smart TV a lice bi gledalo preko Amazon FireStick Max?

Da li bi radio za taj paket ako bi platili preko Netflix oficijelnog sajta?

dxPdb4v.png

Razmišljam da se udružim sa jednim licem da zajedno platimo Netflix Standard preko A1.
Da li bi nam radio Netflix ako bih ja gledao od svoje kuće na TCL smart TV a lice bi gledalo preko Amazon FireStick Max?

Prema pravilima, možeš da gledaš samo na 1 TV-u ako se nalazite na različitim adresama, odnosno u različitim domaćinstvima. Pravila su ista i ako uzmeš preko A1 ili direktno.

Imaš opciju i pretplate preko Nigerije gde standard košta 350 RSD. Kupite dva odvojena standard plana za po 350 RSD i gledate normalno, a opet platitite jeftinije nego što bi platili jedan standard u Srbiji.

Banka je promenila kartice, sada više nemam master card nego visa. Da li mi treba vpn da promenim karticu na Nigerijskom nalogu i da li će prihvatiti visu?

VPN ti ne treba za promenu kartice, ja sam samo ušao na nalog i ažurirao podatke kartice bez ikakvih problema. Istina, u pitanju je MC Intesa. Sa Visom nemam iskustva sa nigerijskim Netflixom, javiće se već neko od kolega ko je probao sa Visom.

Ja sam skoro stavio Visa virtuel Card Intesa koja je vezana za devizni racun.
Danas su skinuli 5500ngn :)

dxPdb4v.png

Zanimljiva ideja, ja znam da se NF na fire stick računa kao Smart TV.
A što ne više osoba da se udruže pa da se uzme premijum? Naravno samo jedan sa tv-om a ostali svi na mobilnom i PC.

Banka je promenila kartice, sada više nemam master card nego visa. Da li mi treba vpn da promenim karticu na Nigerijskom nalogu i da li će prihvatiti visu?
Radi intesina visa vec vise od 6m, proslog meseca mi je istekla/stigla nova i bez vpna i bez problema je update-ovana.

Sadržaj na Netflix-u se prikazuje na osnovu lokacije sa koje se gleda, a ne lokacije pretplate. Drugim rečima, vide se hrvatski titlovi sa nigerijskom pretplatom kada se gleda iz Srbije.

Zanimljiva ideja, ja znam da se NF na fire stick računa kao Smart TV.
A što ne više osoba da se udruže pa da se uzme premijum? Naravno samo jedan sa tv-om a ostali svi na mobilnom i PC.
Tu je samo na TV max 4K a na svim ostalim je ni HD, pa ako tako odgovara naravno.

Danas prvi put izbacuje preko browsera "Tvoj uređaj nije dio Netflix kućanstva za ovaj račun"
Znaci poceli su i racunare da vide, do sada nikad nije izlazilo na racunaru.

Pisano je da već neko vreme kontrola domaćinstva postoji i preko računara, samo tebi verovatno do sad nije izašlo. Jedino nema Apple TV koliko znam.

Nazad
Vrh Dno