Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ја сам успео јуче да отворим нови нигеријски налог уз помоћ стандардног поступка, пре тога ми је укинут налог и нисам могао да га обновим. Онда сам пробао са новим мејлом и новом картицом, Интезином VISA Debit, користио сам VPN и узео основну претплату и све ми је прошло из прве. Касније сам се пребацио на најјачи пакет.

Слажем се, свесно ризикујем јер је мала сума новца у питању, ако ме поново искључе свакако нећу покушавати поново.

Pa dobro, razlika u ceni Nigerija-Srbija je oko 5 evra (ako gledamo najjači plan). Na godišnjem nivou štediš 50-60 evra, malo li je, a i čak da te isključe jednom ili dva puta kad reše da "očiste", i dalje je sasvim lepa ušteda na samo jednom striming servisu.

Sve dok načisto ne zabrane bez NG kartice, sve je super.

Prošla je i automatska obnova pretplate sa Raiffeisen Visa Internet karticom (7000 NGN).

Isto RFB, Visa, prošla naplata 7000NGN, a prošli mesec je bilo problema. Tek posle 3 dana od isteka pretplate mi je naplaćeno.

Evo prvi put sam se obradovao kad sam video poruku od banke da mi je neki račun naplaćen 😄.

Ima za Android na Google Play, meni je radila ova (link) i sve proslo bez problema.

Ima i cyberghost za iPhone, 7 dana free trial. Odmah otkazes i to je to.

Evo odradio sam tako, stari acc koji sam godinama placao regularnu cenu za Srbiju. Najslabiji plan sam za 2200NGN, i samo prebacio na 7000NGN, Raiffeisen Visa je u pitanju.
Hvala svima

Ja sam imao Netflix preku Brazil kupeni od Discord od nekoi prevaranti. Dali mogu taj isti nalog da produzujem preko Nigerije ili mora nov napraviti?

Imam i jusername, e-mail i pass sve smeneti.

Mislim da je pre nekoliko dana ovde neko spomenuo da je to moguce. Par stranica unazad bi trebalo da ima i pojasnjenje.

Ja sam imao Netflix preku Brazil kupeni od Discord od nekoi prevaranti. Dali mogu taj isti nalog da produzujem preko Nigerije ili mora nov napraviti?

Ja sam moj stari nalog - samo treba da ti istekne pretplata, i aktiviras vpn na Nigeriju

Napravi novi nalog, gde ćeš na tom dodavati svoju karticu... Promene šifru i šta ćeš onda?

U Hrvatskoj digli cenu na 13€ danas
Kod nas izgleda nisu (a pre 2 godine su nam istovremeno snizili cenu)

Izgleda da se i jesu vodili tom logikom.
Samo su njima digli cenu. Nisu ni u BiH, ni u Sloveniji, CG, Srbiji itd.

Izgleda da se i jesu vodili tom logikom.
Samo su njima digli cenu. Nisu ni u BiH, ni u Sloveniji, CG, Srbiji itd.
Ne bih se ja nadao previse u ovakvu Netfliks-ovu logiku. Oni sve sto rade vrti se oko para, i prilicno sam siguran da ce srpska pretplata poskupeti ove godine. Samo je pitanje kada i za koliko. Mada mene to ne brine previse, ja sam cistokrvni Nigerijac :ROFLMAO:

Ne bih se ja nadao previse u ovakvu Netfliks-ovu logiku. Oni sve sto rade vrti se oko para, i prilicno sam siguran da ce srpska pretplata poskupeti ove godine. Samo je pitanje kada i za koliko. Mada mene to ne brine previse, ja sam cistokrvni Nigerijac :ROFLMAO:

My Nigga!

9.1.2025 prosla uplata sa intesa kreditnom master karticom.
Pure blood Nigerijac :ROFLMAO:

A sa intesa Visa debitnom? Jel probao neko?

Nazad
Vrh Dno