miroslav1208
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 04.04.2024
- Poena
- 10
Znači ko hoće da gleda platiće punu cenu...
We will find another way! 😆Sve dok načisto ne zabrane bez NG kartice, sve je super.
Nigeria VPN za telefon. Podesiš u telefonu pre pokretanja aplikacije privatni DNS na dns.adguard.com da se rešiš reklama.Koji free vpn je dobar za Nigeriju?
Nigeria VPN za telefon. Podesiš u telefonu pre pokretanja aplikacije privatni DNS na dns.adguard.com da se rešiš reklama.
Probaj ovaj za iphone, ja sam preko njega: https://apps.apple.com/rs/app/vpn-super-unlimited-proxy/id1492285103Izgleda da nema za iPhone?
Ja sam imao Netflix preku Brazil kupeni od Discord od nekoi prevaranti. Dali mogu taj isti nalog da produzujem preko Nigerije ili mora nov napraviti?
Imam i jusername, e-mail i pass sve smeneti.
Napravi novi nalog, gde ćeš na tom dodavati svoju karticu... Promene šifru i šta ćeš onda?Ja sam imao Netflix preku Brazil kupeni od Discord od nekoi prevaranti. Dali mogu taj isti nalog da produzujem preko Nigerije ili mora nov napraviti?
Imam i jusername, e-mail i pass sve smeneti.
Bio sam dodan na nekoj femili paket i poslije sedam dana ukinuli mi pristup.Napravi novi nalog, gde ćeš na tom dodavati svoju karticu... Promene šifru i šta ćeš onda?
Oni imaju prevod i treba skuplje da placajuU Hrvatskoj digli cenu na 13€ danas
Kod nas izgleda nisu (a pre 2 godine su nam istovremeno snizili cenu)
Ne bih se ja nadao previse u ovakvu Netfliks-ovu logiku. Oni sve sto rade vrti se oko para, i prilicno sam siguran da ce srpska pretplata poskupeti ove godine. Samo je pitanje kada i za koliko. Mada mene to ne brine previse, ja sam cistokrvni NigerijacIzgleda da se i jesu vodili tom logikom.
Samo su njima digli cenu. Nisu ni u BiH, ni u Sloveniji, CG, Srbiji itd.
Ne bih se ja nadao previse u ovakvu Netfliks-ovu logiku. Oni sve sto rade vrti se oko para, i prilicno sam siguran da ce srpska pretplata poskupeti ove godine. Samo je pitanje kada i za koliko. Mada mene to ne brine previse, ja sam cistokrvni Nigerijac![]()
Минимум 50% филмова им није преведено, минимум.Oni imaju prevod i treba skuplje da placaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari