Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Tako je.
Nisi naveo koju pretplatu imaš. Ako si na SR, veži karticu, potvrdi mail i telefon. Otkaži pretplatu i sačekaj da istekne.
Kada dođe trenutak da nemaš pretplatu, pratiš uputstvo sa VPN.

Upornost je bitno. Konzistencija ne postoji na VPN pa će se desiti da ne uspe iz prve. Nema potrebe da odmah odustaneš već sačekaš malo pa probaš opet. Ugasiš vpn, sačekaš pa oet i tako dok ne prođe.
Prvo sam koristio srpsku pretplatu, pa sam prešao na tursku preko gift-card (prvo sam se logovao redovno, jer mi je stalno izbacivao pogresan password preko vpn, aktivirao urbanvpn - izabrao tursku i ukucao kod), sad me zanima ova nigerijska :)
 
Ja cekao istek turske pretplate,povezao se na Nigeriju preko Surfsharka,ovi ostali nisu hteli da rade,produzio HD,za naredni mesec ubacio UHD paket,visa rajfajzen banke.
 
Skinuto 3.40 EUR jutros za Premium preko NG. Izgleda da se oporavlja nigerijska naira 😅
 
Imam još dva slobodna mesta za Netflix, ako nekome treba nije problem 🤣
 
Da li neko zna da li je je moguce rucno dodati prevode , ako ih nema na netflixu ? Koristim androidit tv i njihovu aplikaciju, a imam i pc . Hvala
 
Skida Netflix, bez problema😁
Da li je probao neko da kupi app u Google Play preko Nigerije?
 
Pozdrav ljudi, vredi li kupiti ovaj cyber ghost vpn da bi se gledali sadržaji koji su dostupni u drugim zemljama ? Ovaj Nigerijski jeste jeftin, ali fali dosta materijala 😁. Hvala unapred.
 
Kako meni objasniše biblioteka zavisi od toga gde gledaš, a ne gde si kupio. Odnosno ako gledaš iz Srbije ponuda je ista i za turski, kao i za nigerijski ili srpski nalog.
 
Ти плати нигеријски па укључи Впн на Америку, па гледај шта има да ти понуде..
 
Nije ni Amerika što je nekad bila, izgleda.
Amerika -> 6300 naslova
Balkan -> 8300 naslova
Česka -> 8300 naslova
Singapur > 7300 naslova
 
Imam nord i kad se ulogujem na nigeriju pokazuje mi cene u eurima
 
Meni skinuo 389.89 d. Pokazao mi cenu 5000 nigerijske valute
 
Cena Netflix Premium paketa za Nigeriju je povećana na 5000 NGN, to je napisano pre nekoliko strana, ali se povećanje, kao i uvek, primenjuje fazno, pa neke korisnike uhvati ranije, a neke kasnije.
 
Uzeo sam ovaj Nigerijski premium, sve mi je prošlo preko telefona ovog turbo master vpn i na telefonu normalno imam ali ne mogz se ulogovati na tv,prebaci da ukucam br telefona pa će doći poruka za dovršavanje prijave ali opet ne može,nešto kao već sam član.Nemam iskustva sa netfliksom,ovo mi je prvi put da koristi pa da nisam nešto pogrešno odabrao kod registracije pa ne mogu na druge uredjaje?Koliko sam pročitao valjda se taj Nigerijski može dijeliti bez problema,premium na 4 uredjaja.Da li se za prijavu unosi onaj mail i lozinka što sam odabrao kod prilikom registracije?
 
Verovatno pokušavaš da se registruješ na TV-u. Potrebno je da se loguješ.
 
Verovatno pokušavaš da se registruješ na TV-u. Potrebno je da se loguješ.
Ne znam,mislim da idem na logovanje,koliko vidim imaju dve opcije, obe sam probao,prebaci samo sledeći korak to sa brojem telefona i porukom za dovršavanje, dodje mi uredno poruka,ali ne prodje,kao već sam član i opet ponudi prijavu.
 
Nazad
Vrh Dno