Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Drug otkazao pre par dana srpsku pretplatu i sad nikako neće da prodje na Turskom, neko ima ideju sta je pošlo po zlu?
Ja sam mesecima pokušavao taj sistem sa Master karticom Intesinom i identična poruka mi je izlazila uvek. Isto kartica unapred stavljena, zapamćena, ali nikako nije htelo. Očigledno neke kartice neće da prihvati. Odustao na kraju i napravio novi nalog sa poklon karticama.

Ja isto imam OTP Master karticu. Prvo mi je radila nekoliko meseci na Turskoj bez problema pa odjednom ne prihvata. Pa sam onda kupio Gift karticu i kad je istekao kredit opet skida sa Master kartice evo već 3 meseca automatski.

Turgame je meni ok, samo isprati proceduru za plaćanje - odaberi drugu opciju, posle unošenja podataka sa kartice tražiće ti broj mobilnog (prolaze naši brojevi bez problema), kada ti stigne kod unesi ga na sajt i posle 10-15 min. dobićeš kod na mejl. Za kupovinu ne treba VPN.

Dragi drugari, da li je neka porodica raspoložena za usvajanje? Hvala

Slobodna dva mesta u porodici, premium 4K nalog. Informacije u inbox😊

Pozdrav svima!
Od pre neki dan imam problem sa prijavljivanjem (android box-a 10) na Netflix nalog. Prikazuje mi grešku da uredjaj ne može da pronadje Netflix servis.(-61) Našao na netu na Netflixovoj stranici o toj grešci, probao sve...
Brisanje, reinstaliranje, izvlačenje uredjaja i rutera iz struje cele noći...i ništa. Ne umem.
Mislio da Supernova zeza nešto, medjutim na starom boxu (android 7) i na telefonu prijava ide bez problema i sve radi.
Da li neko zna kako da rešim problem?

Pozdrav svima!
Od pre neki dan imam problem sa prijavljivanjem (android box-a 10) na Netflix nalog. Prikazuje mi grešku da uredjaj ne može da pronadje Netflix servis.(-61) Našao na netu na Netflixovoj stranici o toj grešci, probao sve...
Brisanje, reinstaliranje, izvlačenje uredjaja i rutera iz struje cele noći...i ništa. Ne umem.
Mislio da Supernova zeza nešto, medjutim na starom boxu (android 7) i na telefonu prijava ide bez problema i sve radi.
Da li neko zna kako da rešim problem?

Verovatno box nije odobren sa strane Netflixa pa isti ne radi na njemu.

koliko je pouzdan Netflix preko Turske? da li su se dešavali slučajevi da nalog bude suspendovan ili slično?

koliko je pouzdan Netflix preko Turske? da li su se dešavali slučajevi da nalog bude suspendovan ili slično?
Uglavnom budemo suspendovani. Zato i izbegavamo turske naloge i placamo punu cenu kod nas.
Plus blokiraju karticu u banci.

Uglavnom budemo suspendovani. Zato i izbegavamo turske naloge i placamo punu cenu kod nas.
Plus blokiraju karticu u banci.
Bez šale, ja vidim problem u tome što su počeli sa testiranjem i naše kartice sad ređe prolaze, a može se desiti da kupiš gift kartice za godinu-dve i ako suspenduju nalog (jer ga većinom/sve vreme koristiš van Turske) ostane ti zarobljen novac. Teško da će se to desiti, ali se lako može desiti da traže doplatu ako se deli nalog.

Bez šale, ja vidim problem u tome što su počeli sa testiranjem i naše kartice sad ređe prolaze, a može se desiti da kupiš gift kartice za godinu-dve i ako suspenduju nalog (jer ga većinom/sve vreme koristiš van Turske) ostane ti zarobljen novac. Teško da će se to desiti, ali se lako može desiti da traže doplatu ako se deli nalog.
Pa nemoj trpati giftkarte za celu godinu vec samo po tri meseca, tako i ako suspenduju puko si cirka samo jedan nas mesec (14eu).
Sto se tice doplate realno i da se da 2eu po adresu opet jeftinije nego kod nas.
Ali nadamo se da ce sve ostati kako jeste.

Realno je da ukoliko pocnu da proveravaju procanat koriscenja van Turske, samo daju obavestenje da imas X dana da se prebacis na domacu pretplatu i placas domacu cenu ili ce ti pretplata biti otkazana. Ne vidim mogucnost nekih vecih "posledica".

Pa nemoj trpati giftkarte za celu godinu vec samo po tri meseca, tako i ako suspenduju puko si cirka samo jedan nas mesec (14eu).
Sto se tice doplate realno i da se da 2eu po adresu opet jeftinije nego kod nas.
Ali nadamo se da ce sve ostati kako jeste.
Koristim platnu karticu. A problem jeste, jer se niko neće cimati svakog meseca da juri kartice, pa redeem preko VPN-a. Pogotovo ako uzmeš u obzir da su neki i tu imali poteškoća, pa su morali više puta da pokušavaju, a neki i da otvore novi nalog sa novom mejl adresom.

Pocinje zvanicno, Netflix sa reklamama, Basic with ads, ukratko gomila reklama, 15-30 sekundi trajanja po reklami ukupno 4-5 min po satu programa, pre posle i za vreme programa, 720p, 6,99$... US i 12 jos zemalja uskoro se siri... i naravno obavezan pristanak na merenje od strane Nielsena...

^ Bahsedilen ülkeler arasında değiliz :cool:

Süleyman er ya da geç dünyaya hükmedecek :ROFLMAO:

Pocinje zvanicno, Netflix sa reklamama, Basic with ads, ukratko gomila reklama, 15-30 sekundi trajanja po reklami ukupno 4-5 min po satu programa, pre posle i za vreme programa, 720p, 6,99$... US i 12 jos zemalja uskoro se siri... i naravno obavezan pristanak na merenje od strane Nielsena...

Ovo je realno najvaznija izjava.
A plan for every fan: Our current plans and members will not be impacted.Basic with Ads complements our existing ad-free Basic, Standard and Premium plans.

Ja to razumem kao ko hoce jeftinije moze da uzme taj sa reklamama za 6.99usd ko nece ostaje na starom.
Koristim platnu karticu. A problem jeste, jer se niko neće cimati svakog meseca da juri kartice, pa redeem preko VPN-a. Pogotovo ako uzmeš u obzir da su neki i tu imali poteškoća, pa su morali više puta da pokušavaju, a neki i da otvore novi nalog sa novom mejl adresom.
Kome je to cimanje placa domacu pretplatu ili otkazuje uslugu, meni nije jer odnos cena prema cimanju vise nego prihvatljiva.

Poslednja izmena:
Ovo je realno najvaznija izjava.
A plan for every fan: Our current plans and members will not be impacted.Basic with Ads complements our existing ad-free Basic, Standard and Premium plans.

Ja to razumem kao ko hoce jeftinije moze da uzme taj sa reklamama za 6.99usd ko nece ostaje na starom.

Kome je to cimanje placa domacu pretplatu ili otkazuje uslugu, meni nije jer odnos cena prema cimanju vise nego prihvatljiva.
Poenta je da može biti problema, a upravo to je bilo pitanje forumaša.

Od sledećeg meseca i Basic paket će ići u HD (720p) rezoluciji, za razliku od dosadašnje SD (480p) rezolucije.

Otkada je 720p HD rezolucija?
Napisali su 720p/HD, moj pretpostavka je da imaš opciono samo te dve rezolucije, pošto je 720p popularna pod nazivom HD ready a 1080p je HD.
Ima tu razlike, posebno ako je TV 1080p, falilo bi slike ako pustiš 720p.

Edit: Izvinjavam se, pogledao sam planove. Oni krste 720p kao HD, 1080p kao Full HD... Moja greška.

Pa i jeste tako
sd, hd, fhd, uhd

Ljudi ja bih hteo da izađem iz jedne familije gde sam već dve godine i super su članovi, nikad nijedan problem, nego mi crko tv stick pa sad nemam gde da gledam. Ako neko hoće umesto mene da upadne neka piše u inbox.

Tek sada vidim da je ovo Netflix tema. Sve poruke o Xiaomi stick su prebačene u odgovarajuću temu.

Poslednja izmena:
Jesam, koristio sam windscribe. Stvar je u tome da ne mogu da gledam ništa, radi samo sa vpn na Tursku.
Bas neki dan čitam na reditu kažu isto što i ti,par njih reklo da im je posle 28 dana ili sta vec odblokirano da gledaju bez vpna.
Ja probo danas pa sta bude,uzeo code na g2a preko turgame(da nesmaraju sa slikom lične ili sta vec)stigo kod odma,upalio windscribe na turkey,novi nalog register(bez da je taj isti ikada bio korišćen na netflixu)ukucao kod ,prihvatilo i platio za mesec dana,isključio vpn i izašao odma iz websajta,log na televizor i sve radi

Nekih 7 evra je 100 onih poena ili sta vec,skinulo 96 ili tako nesto za 4k

Finansijski rezultati bolji od očekivanih i.....

Netflix je takođe prijavio povećanje od 2,41 miliona neto globalnih pretplatnika...

Akcije skočile 14%

Dobro je, ide lova, nece da diraju nista. :D

Dosta ova glupost sa AD pretplatom za indijce i brazilce, oni i ovako nemaju FHD tv.

Nazad
Vrh Dno