Ja sam zaAko bi neko da delimo pretplatu ili hoce da menjamo netflix za eon?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Zato ni nema lokalizacije jer je ovde veoma mali odziv. A većina je u fazonu, probao sam mesec dana, ima sve to na torrentima.
Netflix u Mađarskoj je recimo totalno lokalizovan. Sva njihova novija izdanja izlaze sa Mađarskim titlovima i sa Mađarskom sinhronizacijom. I Rumuni dobijaju sve sa njihovim titlovima. Kod nas, buranija.![]()
Obrnuto si postavio stvari. “Nema lokalizacije jer je mali odziv”. Pa ne treba mi svi da se prijavimo za uslugu, plaćamo i čekamo dok nas ne bude dovoljno kako bi oni izvršili lokalizaciju. Normalno je da kada izlaziš na neko tržište svoju uslugu prilagodiš istom. Da li smo mi malo ili veliko tržište je nebitno. Počeo si da poslujes ovde, pruzi kompletnu uslugu pa će biti i više korisnika. Kao recimo HBO.
Zato ni nema lokalizacije jer je ovde veoma mali odziv. A većina je u fazonu, probao sam mesec dana, ima sve to na torrentima.
Netflix u Mađarskoj je recimo totalno lokalizovan. Sva njihova novija izdanja izlaze sa Mađarskim titlovima i sa Mađarskom sinhronizacijom. I Rumuni dobijaju sve sa njihovim titlovima. Kod nas, buranija.![]()
Šta uopšte ima da se gleda na HBO?Imam HBO Go preko telenora, ali sigurno ću nastaviti da ga koristim (plaćam) i jednog dana ako ga Telenor izbaci iz ponude ili ako promenim operatera. Da je Netflix pokriven prevodom kao i Go sigurno bih i njega koristio, verovatno bih potražio nekog da podelimo nalog. Mađarska ima oko 10.000.000 stanovnika, dakle manje nego HR, BiH, CG i mi zajedno, ali eto dosta su zanimljiviji (bogatiji) Netflixu.
Šta uopšte ima da se gleda na HBO?
Kad god sam upalio to su filmovi sve koje sam već gledao. Ne sećam se kada sam zadnji put nešto pametno ubo da gledam na HBO.
Šta ima da se gleda....Šta uopšte ima da se gleda na HBO?
Kad god sam upalio to su filmovi sve koje sam već gledao. Ne sećam se kada sam zadnji put nešto pametno ubo da gledam na HBO.
Mislio sam uopšte, možeš od novijih da pogledaš npr:Sve to pogledano... Izlizane trake ko Bolji Život.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari