Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Dobra je cena Egipatskog Netflixa jedino sto je nemoguce otvoriti Egipatski nalog :) van Egipta, moze da se ukuca nasa platna kartica ali SMS aktivacioni servisi ne prolaze.

Nista, hvatamo last minute za more u Egiptu, aranzman sa ukljucenom SIM karticom :)

Sad ozbiljno, mozda je moguce kupiti online neki eSIM od lokalnog provajdera...

Dobra je cena Egipatskog Netflixa jedino sto je nemoguce otvoriti Egipatski nalog :) van Egipta, moze da se ukuca nasa platna kartica ali SMS aktivacioni servisi ne prolaze
Jeftiniji je samo za 1€ od nigerijskog, a velika je šansa da će i njima dignuti cene kao i u TR i NG nedavno.

Dobra je cena Egipatskog Netflixa jedino sto je nemoguce otvoriti Egipatski nalog :) van Egipta, moze da se ukuca nasa platna kartica ali SMS aktivacioni servisi ne prolaze.
smspva.com nudi privremene brojeve iz svih zemalja, ima i Egipat, prolazi za ovo.

Za 10 eura dobiješ brdo brojeva i plaćaš samo kad prođe, možeš da odbiješ ako nije ok (ne skida ti kredit). Može kriptom koliko se sećam ako je neki problem sa karticama...

Uzmite zajedno to, pa onda u Egipat :D

Poslednja izmena:
Na egipatskom Netflixu ne možeš preskočiti verifikaciju broja telefona, šalju kod na broj, sto znaci da ti treba egipatski broj telefona.
Kartica može naša, gledaš bez vpn-a, vpn je potreban samo prilikom aktivacije.

Predlažem ti da pokušaš nigerijsku pretplatu jer inače daju da preskočiš unos broja ako prvo odabereš Basic paket pa onda pređeš na željeni.
Nisam se pravio pametan i poslušao sam savet. Odradio sam aktivaciju preko Nigerije. Odradio ovako kako si napisao prema instrukcijama ljudi sa teme i evo radi sve za sada da kucnem u drvo. Pa ću sad zajedno sa ostalima da ispratim do kad će.

Ja sam aktivirao nigerijanski opet preko druge kartice nakon pauze par mjeseci, evo sad palim po drugi put nesto da odgledam i ugasili mi pretplatu, naravno pare necu dobiti iako je proslo par dana svega.. nista, ne vrijedi cimati se vise stvarno, piracy it is.

… na onom, što je preko ‘magnetnih’ linkova, uglavnom je originalan sa Netflixa…

Ja sam aktivirao nigerijanski opet preko druge kartice nakon pauze par mjeseci, evo sad palim po drugi put nesto da odgledam i ugasili mi pretplatu, naravno pare necu dobiti iako je proslo par dana svega.. nista, ne vrijedi cimati se vise stvarno, piracy it is.
Ja se pretplatih malopre istom karticom, podaci već bili sačuvani, samo upisao CVV i prošlo iz prve

Realno, ako budu gasili ovako svakih 5-6 meseci, meni to nije cimanje. Ako bude češće, onda ću razmisliti već šta ću-
Sad ću da vidim dokle će

Screenshot 2024-08-31 at 21.09.29.png

Ma meni 2 3 dana potrajalo, bacih 4e, pogledao 1 film hahaha mogao sam u bioskop otic

Napisao je čovek, imao je Nigerijsku pretplatu ranije pa su mu ukinuli, onda je imao pauzu par meseci pa uplatio ponovo i onda su mu ponovo ukinuli posle par dana.

Meni netlix i dalje radi, u poslednje vreme pogledao baš dosta filmova.

Kada su bili prvi banovi, meni je tada bila otkazana pretplata, tj nisam imao obnovio mesec. Kasnije kada sam obnovio, bez problema prošlo sve.

Kako SENebojsa rece tako je. Nema veze, sad skidam i bolji kvalitet kad hocu film neki ali opet ta lakoca 1 dugmeta :D

Ima li neko objasnjenje zasto se ovo desava poslednjih par dana, ne secam se da sam imao ovakav slucaj do sada - Dobar deo filmova na Netflixu ne mogu da gledam na WIFI mrezi (stoje kao 'Remind me'), kad prebacim na mobilne podatke pojave mi se da mogu normalno da ih gledam. Ne korisatim VPN, znaci nisam menjao region, zato mi i nije jasno.

Prilozi

• IMG_4294.jpeg
    IMG_4294.jpeg
    115.3 KB · Pregleda: 42
  • IMG_4293.jpeg
    IMG_4293.jpeg
    87.7 KB · Pregleda: 43
Ima li neko objasnjenje zasto se ovo desava poslednjih par dana, ne secam se da sam imao ovakav slucaj do sada - Dobar deo filmova na Netflixu ne mogu da gledam na WIFI mrezi (stoje kao 'Remind me'), kad prebacim na mobilne podatke pojave mi se da mogu normalno da ih gledam. Ne korisatim VPN, znaci nisam menjao region, zato mi i nije jasno.
Restart routera/modema da ti se dodeli nova IP adresa pa pokušaj ponovo.

@S03 to sam prvo pokusao ali nista se nije promenilo. sto je najcudnije, malopre sam probao, ostali profili na istom nalogu pustaju filmove i serije bez problema. napravicu novi licni nalog ali me bas zanima u cemu je problem

EDIT: Evo sad iz treceg pokusaja reseta proradilo, ali cekao sam malo duze da odstoji pre nego sto sam opet kliknuo reset dugme.
Hvala kolega

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: S03
Pozdrav, planiram da se pretplatim na Netflix, pa me zanima kolika je pokrivenost titlovima na srpski/hrvatski?

Da li taj RD, konkretno za Netflix naslove, nudi originalne hrvatske/srpske/bilo čije titlove koji dolaze sa Netflix naslovima?
Kao što kolega reče sa RD nebo je granica sve to ima i još mnogo više....samo što je na tebi da li ćeš da ga koristiš za takve stvari.

… ne znam iz čega gledaš, ali ripovani NF naslovi uglavnom uvek imaju original njihov titl… u ostalim varijantama, iz nekog playera i Kodia doenload iz ponudjenog servisa playera… konkretno na tvOS najbolja vatijanta je Infuse, koji daje izbor titla uz rip ili opensubtitles download…

… ne znam iz čega gledaš, ali ripovani NF naslovi uglavnom uvek imaju original njihov titl… u ostalim varijantama, iz nekog playera i Kodia doenload iz ponudjenog servisa playera… konkretno na tvOS najbolja vatijanta je Infuse, koji daje izbor titla uz rip ili opensubtitles download…
Kesirana varijanta umbrela addon i tu jedino download preko tiltlovi ili opensubtitles a za direktno ucitavanje iz playera ne nudi sprske ili hrvatske... pricam za Netflix naslove.

… pa, za tvOS gotovo Streamio i Kodi iskustvo… :) preporuka za upotrebu sa telefona - uloguj se na RD preko odgovarjućeg linka i… nebo je granica… :)

Otvorena dva mesta za dugogodisnju grupu. Ako ima zainteresovanih, javite se na PM.

Nazad
Vrh Dno