Jeftiniji je samo za 1€ od nigerijskog, a velika je šansa da će i njima dignuti cene kao i u TR i NG nedavno.Dobra je cena Egipatskog Netflixa jedino sto je nemoguce otvoriti Egipatski nalog van Egipta, moze da se ukuca nasa platna kartica ali SMS aktivacioni servisi ne prolaze
smspva.com nudi privremene brojeve iz svih zemalja, ima i Egipat, prolazi za ovo.Dobra je cena Egipatskog Netflixa jedino sto je nemoguce otvoriti Egipatski nalog van Egipta, moze da se ukuca nasa platna kartica ali SMS aktivacioni servisi ne prolaze.
Nisam se pravio pametan i poslušao sam savet. Odradio sam aktivaciju preko Nigerije. Odradio ovako kako si napisao prema instrukcijama ljudi sa teme i evo radi sve za sada da kucnem u drvo. Pa ću sad zajedno sa ostalima da ispratim do kad će.Na egipatskom Netflixu ne možeš preskočiti verifikaciju broja telefona, šalju kod na broj, sto znaci da ti treba egipatski broj telefona.
Kartica može naša, gledaš bez vpn-a, vpn je potreban samo prilikom aktivacije.
Predlažem ti da pokušaš nigerijsku pretplatu jer inače daju da preskočiš unos broja ako prvo odabereš Basic paket pa onda pređeš na željeni.
Da li taj RD, konkretno za Netflix naslove, nudi originalne hrvatske/srpske/bilo čije titlove koji dolaze sa Netflix naslovima?… RD i nebo je granica…
Ja se pretplatih malopre istom karticom, podaci već bili sačuvani, samo upisao CVV i prošlo iz prveJa sam aktivirao nigerijanski opet preko druge kartice nakon pauze par mjeseci, evo sad palim po drugi put nesto da odgledam i ugasili mi pretplatu, naravno pare necu dobiti iako je proslo par dana svega.. nista, ne vrijedi cimati se vise stvarno, piracy it is.
Kako misliš 2-3 dana? Da li su ti ukinuli pretplatu 2 puta za redom u roku od 2-3 dana?Ma meni 2 3 dana potrajalo, bacih 4e, pogledao 1 film hahaha mogao sam u bioskop otic
Pretpostavljam da misli na to da su mu ukinuli pretplatu samo 2-3 dana nakon sto se pretplatio.Kako misliš 2-3 dana? Da li su ti ukinuli pretplatu 2 puta za redom u roku od 2-3 dana?
Restart routera/modema da ti se dodeli nova IP adresa pa pokušaj ponovo.Ima li neko objasnjenje zasto se ovo desava poslednjih par dana, ne secam se da sam imao ovakav slucaj do sada - Dobar deo filmova na Netflixu ne mogu da gledam na WIFI mrezi (stoje kao 'Remind me'), kad prebacim na mobilne podatke pojave mi se da mogu normalno da ih gledam. Ne korisatim VPN, znaci nisam menjao region, zato mi i nije jasno.
Kao što kolega reče sa RD nebo je granica sve to ima i još mnogo više....samo što je na tebi da li ćeš da ga koristiš za takve stvari.Da li taj RD, konkretno za Netflix naslove, nudi originalne hrvatske/srpske/bilo čije titlove koji dolaze sa Netflix naslovima?
Na koju foru se ucitavaju srpski,hrvatski titlovi za netflix preko RD a da nisu downloadovani preko titlovi adona.Kao što kolega reče sa RD nebo je granica sve to ima i još mnogo više....samo što je na tebi da li ćeš da ga koristiš za takve stvari.
Kesirana varijanta umbrela addon i tu jedino download preko tiltlovi ili opensubtitles a za direktno ucitavanje iz playera ne nudi sprske ili hrvatske... pricam za Netflix naslove.… ne znam iz čega gledaš, ali ripovani NF naslovi uglavnom uvek imaju original njihov titl… u ostalim varijantama, iz nekog playera i Kodia doenload iz ponudjenog servisa playera… konkretno na tvOS najbolja vatijanta je Infuse, koji daje izbor titla uz rip ili opensubtitles download…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari