Šta je novo?

NETCAT-M10

Slazem se 150 je puna kapa. Ja imam Sony s i ne mogu se porediti naravno. Prestigio 5097 je bolji od net cat-M10. Jedino je stvarno dobro sto je veliki ekran. Baterija mi traje drugi dan. Tako da ipak nije 2 sata kao sto kazu.

I 200 je previse. Realna cena dok se svi ugrade bi bila 140-150. Kad takav skoro isti samo pod nekim drugim Trgovackim Brendom moze u zemljama sa PDV-om od 23 % mogao bi i kod nas sa 18 % za te pare. Neko je u ovom trgovackom Lancu velikoprodaja-maloprodaja mnogo Pohlepan.

Nije mi jasno kad ce neko u Srbiji od " biznismenena " da ukapira da uz nizu cenu i veci promet, zaradi se vise nego uz veliku cenu i mali promet. Ta nakaradna logika postoji samo u Srbiji i nigde vise.

Lepo uvezes sam, stavis na Kupujem prodajem i Halo oglase i prodajes po 150 evrica... to je bar lako danas, svako moze sve da proda preko neta!
Sta vise, ja nista vise ne kupujem, dok na kupujem-prodajem ne vidim koliko to kosta od "madjara" ili "polovno", svercovano...

Za neke stvari, poput prokletog Canona 600D, cena kod "nezvanicnih uvoznika" moze da bude zaista neverovatna u odnosu na radnju!

Imam problem koji mi se desava posle duzek koriscenja tebleta. Ulogujem se i skidam aplikacije sa marketa. Posle nekog vremena nece vise da skida aplikacije jer mi u momentu preuzimanja prijavi error. A internet i ostali sajtovi rade super. To se javlja na oba test tableta i razliciti userima. Ima li neko ideju????????

Cemu sluzi ovaj sajt na Engleskom jeziku, kad robu prodaju samo po Srbiji ? Nisu oni jedini koji to rade isto tako i NT za svoj brand X-wave ima sajt na Engleskom. Da li to treba nekog neupucenog da zavara o poreklu Brenda, ne vidim neku drugu svrhu tome. To ozbiljne firme i po Istocnoj Evropi ne rade.

Pa vi jos diskutujete o ovom krsu, alo bre zaobidjite ga u sirokom luku. Alternative imate, pa izvolte.

Vrh Dno