Šta je novo?

netbook

Gaga 3

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2009
Poena
169
Koji netbook preporucujete da je negde ok 27 000?

TOSHIBA NB500-108 je solidan 10.1" uredjaj sa 8 casovnom autonomijom baterije. Kod nas u radnjama je oko 26.000 din. a i dobijesh „No Matter What Guarantee“ garancija traje DVE godine, umesto dosadašnjih godinu dana. Garancija "bez obzira na sve" sada obuhvata: Pokrivenost prilikom slučajnog oštećenja Pokrivenost u slučaju krađe Pokrivenost u slučaju gubitka posla.

Meni je do jaja dell 1018.Ima klasican atom intel , 1 gb ddr3 memorije i 250 gb hard.Ono sto po meni odskace kod ovog dell-a u odnosu na ostale brendove iste klase je jaka 6-to celijska baterija , izvrstan prijem wifi-ja , hard od 250 gb umesto standardnih 160 gb.Maleni dell takodje ima 2 godine garancije i moja drugarica ga ima i prezadovoljna je.Mada i tohisba nije lose resenje sto rece kolega pre mene.Ima jedan odlican asus sto se moze spojiti da bude kao tablet al mu je cena visoka - 380 evra.Ko zna mozda mu pukne cena za nekih 100-tinjak evra sto bi po meni bilo najbolje resenje za netbook.

Ima jedan odlican asus sto se moze spojiti da bude kao tablet al mu je cena visoka - 380 evra.Ko zna mozda mu pukne cena za nekih 100-tinjak evra sto bi po meni bilo najbolje resenje za netbook.
Misliš na Asus Eee Pad Transformer?

Asus Eee Pad Transformer ovo deluje savrseno, ali cena wow :D

Acer Iconia Tab A500 je još gotivniji, ali mislim da ga nema još na našem tržištu (ili se varam?)

Za te pare Lenovo S10-3

Ima za 30000 din nova amd-ova platforma od Asusa. Sa dvojezgarnim C-50 procesorom. Mnogo jaca stvar od ovih sto se predlazu ovde. I slazem se da ovo nije mesto za preporuke. Ima podforum za to.

OK hvala svima i izvinjavam se sto sam omasila mesto da postavim pitanje, evo moderatori mogu da obrisu ovo! Inace drago mi je da sam saznala za ovaj transformer, mnogo mi se dopao i volim android! Cena je jaka, ali je lepo znati da postoji nesto ovako! :)

Za te pare lepo uzmes neki polovan IBM Thinkpad slim, koji je malo veci od netbooka, a mnogo jaci.

Nazad
Vrh Dno