Mirko BGD Slavan Učlanjen(a) 26.01.2005 Poruke 793 Poena 319 24.03.2009 #1 dakle interesuje me da li postoji netbook koji u sebi ima integrisam 56k modem, i bilo bi lepo i GPRS modem??
dakle interesuje me da li postoji netbook koji u sebi ima integrisam 56k modem, i bilo bi lepo i GPRS modem??
Z zost Slavan Učlanjen(a) 14.08.2007 Poruke 736 Poena 320 25.03.2009 #2 Mirko BGD je napisao(la): dakle interesuje me da li postoji netbook koji u sebi ima integrisam 56k modem, i bilo bi lepo i GPRS modem?? Kliknite za proširenje... Imam MSI Wind koji nema nista od ovoga sto trazis. Ali - USB externi fax/modem (marka Trust) imam od ranije, cena je bila manje od 1K dinara. Velik je kao pakovanje 5 komada zvake i radi pouzdano. - GPRS imam preko PDA uređaja i WiFi veze. Trebalo bi da sa većim brojem mobilnih telefona moze da radi i preko bluetootha. Poslednja izmena: 25.03.2009
Mirko BGD je napisao(la): dakle interesuje me da li postoji netbook koji u sebi ima integrisam 56k modem, i bilo bi lepo i GPRS modem?? Kliknite za proširenje... Imam MSI Wind koji nema nista od ovoga sto trazis. Ali - USB externi fax/modem (marka Trust) imam od ranije, cena je bila manje od 1K dinara. Velik je kao pakovanje 5 komada zvake i radi pouzdano. - GPRS imam preko PDA uređaja i WiFi veze. Trebalo bi da sa većim brojem mobilnih telefona moze da radi i preko bluetootha.