Šta je novo?

Netbook od 10 inca...

PedjaG

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2008
Poena
301
Supruga planira da kupi lap top sa monitorom od 10 inca.

Sad, ima neku ponudu Asus eee, ali onu staru verziju sa manjim ekranom, bez harda, za 160 evra.

Ja joj predlazem da dodamo jos 100 evra i uzmemo neku ozbiljnuju masinu sa hardom.

Video sam Lenovo IdeaPad S10e za 28.000 sa Windowsom.

SPECIFICATIONS:
1.6GHz Intel Atom N270, 1GB 667MHz DDR2 RAM, 160GB hard disk, Intel GMA 950 graphics, 10.1in 1,024 x 576 TFT, VGA, 2x USB, SD card reader, Expresscard/34, 802.11abg, 1.3mp webcam, Windows XP Home, 1yr C&R warranty, 250 x 183 x 28mm (WDH), 1.1kg.

Racunar ce biti koriscen za "normalnu" upotrebu, dakle, bey ikakvih grafickih egzibicija.

Any ideas?

Ja bih uzeo Lenova,iskreno.Ko je uzeo Lenova (IBM) nije se pokajao.Brat koristi IBM-a vec 8 godina i fenomenalno.
Pogledaj na sajtu Emmi.rs,znam da ima taj model ali ne znam koja je cena,verovatno je niža jer sve što sam gledao po drugim radnjam,uvek je bilo niže na Emmi-ju.

treba mi brz savet sa argumentima, u napred hvala...
dvoumim se izmedju asusa 1001ha sa 4cell batreijom i msi wind u100-027eu sa 6cell baterijom, 1god garancije i ista cena? baterija mi je dosta bitna, da li je velika razlika u autonomiji kod njih kao i kakav je wind vizuelno i kvalitetom izrade jer ga nikad nisam video uzivo, asus je lep ali pretpostavljam da ima ocajnu tastaturu kao i 10055ha?
nemojte nuditi neke druge jer mogu da biram samo izmedju njih...
hvala!!!

Imam msi wind vec 2 meseca.Uzet na mts promociji za 10.000 din uz 3g paket.Btw mobilni net radi odlicno na poslu gde mi je trebao.A sto se tice msi,odlican malisa.Baterija je ekstra,bar po meni.Izdrzi 6 sati surfa sa osvetljenjem na 80%.Vizuelno je prelep.Instalirana je "7" i to na 1 gb rama i radi perfektno za muziku,fimove i neke igrice tipa"zuma".....I najbitnije-garancija 2 godine,na bateriju 1 godina.
I 3 usb porta.Taman.Bezicni mis,3g modem i usb fles...Ma idealno.....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno