Šta je novo?

Netbook Coby i kako ga pokrenuti?

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Da li je neko posedovao ili imao prilike da koristi ili proba netbook "Coby"? Donesen mi je netbook (nov) da ga osposobim za rad. Naime, kad se upali, samo stoji njegov logo "Coby" i dalje ni makac. Nemam ideju šta bi dalje trebalo raditi, probao sam da pritiskam sve tastere, razne kombinacije tastera, ali ništa? Netbook stoji sa upaljenim ekranom sve dok ga ne ugasim na isto (naravno) dugme na koje se i pali. Ima li neko ideju kako ga "naterati" da radi?

Na linku ispod se može videti o kakvom uređaju se radi.

http://magitronic.com/coby-nbpc-724-netbooks/

Verovatno je brickovan, trebalo bi mu ubaciti fabricki rom jer custom romova za njega ne verujem da ima.

Nisam se pre susretao sa ovakvim netbook-om. Ali posto je OS Android, pokusaj da nadjes koja je kombinacija za recovery. Pa mu odradi factory reset. Mozda pomogne.

Nisam se pre susretao sa ovakvim netbook-om. Ali posto je OS Android, pokusaj da nadjes koja je kombinacija za recovery. Pa mu odradi factory reset. Mozda pomogne.

Nisam ni ja, još je tastatura na Nemačkom i ne znam koje više kombinacije tastera da probam. Da, Android je u njemu, tako bar piše na sajtu čiji sam link postavio.

Nadjoh nesto, mozda pomogne.

Kada ukljucis netbook, drzi F7. Trebalo bi da udje u recovery. Pa ga izresetuj.

Ok, hvala. Moram ga prvo napuniti, jer je baterija prazna, a punjač je kod vlasnika. Sutra će mi ga doneti, a pa ću probati.

Pogledacu posle da li ima jos neka kombinacija. Ima li neke oznake modela na donjoj strani tog netbook-a?

IMAM ISTI PROBLEM. DA LI SI GA RESIO ? AKO JESI ONDA MI RECI KAKO DA GA OTKLJUCAM.

Nazad
Vrh Dno