Šta je novo?

.NET framework smor

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Po instaliranju .NET framework-a mi se dešava da me po podizanju sistema sačeka ekran za izbor korisnika u Windowsu XP, čak i ako postoji samo jedan korisik. Da li ima šanse da se ovaj ekran zaobiđe, tj. da se ugasi izbor korisnika i da se po uključivanju računara uđe direktno u windows?

Poslednja izmena:
ahahahah

a sad jel neko zna pravi odgovor? 🙂

stvarno nemam obicaj da se mesam u ovakve rasprave, ali bi se izgleda iznenadio kad bi pokusao to sto ti je ZoNi rekao

NIje smešno, ako ti taj account ne treba možeš ga izbrisati ili disable-ovati recimo ovako:

Desni klik na My Computer, Manage, Local Users and Groups, Users, desni klik na ASPNET user, properties pa čekiraš Account Is Disabled.

Neverovatno, ali ste bili u pravu, jedino što sam uradio malo drugačije. Umesto ovog naloga gde mi je sve već podešeno, onemogućio sam administratorski nalog i evo sve radi kako treba.

Hvala ZoNiju i svima ostalima na pomoći! 🙂

Ovo je pravo resenje

---------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

;Auto Admin Logon
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"AutoAdminLogon"="1"
"DefaultPassword"=""
------------------------------

A jel zna neko da raši extra spor shutdown wina koji imam nakon instalacije frameworka? Koliko sam informisan ovo nije do mog kompa nego je generalan problem?

Kabuto je napisao(la):
A jel zna neko da raši extra spor shutdown wina koji imam nakon instalacije frameworka? Koliko sam informisan ovo nije do mog kompa nego je generalan problem?
ne verujem da je generalni problem, jer ja to nisam nikada primetio ni na jednom kompu gde sam instalirao Framework (a to je svaki komp koji sam instalirao 😉 )

Kabuto je napisao(la):
Probaj da reinstaliraš drajvere za ploču ili pogledaj na netu da li ima novijih drajvera pa instaliraj njih.

Pa ako ga nema u XP kako se onda otvara? 🙂

ili instalirati NET framework 2

Nazad
Vrh Dno