Šta je novo?

Nesvakidašnji problem sa DivX titlovima

vectorman

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
619
Znači samo se nadam da je još neko imao ovaj problem... :bottle:
Elem, instalirao sam Codec Pack Elisoft 1.40 (jer sam u njemu jedino našao neki Ulead codec koji mi je bio potreban da bih čuo zvuk na nekom DivX koncertu) i sve super šljaka, ništa ne fali. Ali ima viška...naime, kada pustim film sa titlom, pored utišanog zvuka filma čuje se neki lik koji mi čita titlove :S: 😀 :crash:
DA! Ladno baja čuči negde u računaru i čita mi ono što izlazi na titlovima! E sad možete zamisliti kako to smešno zvuči kad izlaze naša slova sa sve kukicama. Kada isključim titlove, baja umukne. Kako da ga isključim?
Ceo codec pack i štelovanja su na španskom...

hahahahahahhaa

E jesi me nasmejao samo tako hehehehehe
hihihihihi
usijaj kleshta na ringli i ishchupaj ga heheheh.
Shalim se zaista nisam naishao na takav problem nikada hehe. Verujem da cesh brisanjem kodeka i instalacijom drugih reshiti problem.

LOL!

Vergla na spanskom?

Ma samo se ti smej ali meni nije bilo sve jedno...uzeo sam da gledam Cannibal Holocaust (banovani horor film iz 1980. godine, čijeg su reditelja uhapsili posle premijere), a film počinje sa nekim snimkom šume iz aviona i sve kao cool, neka muzikica ovo ono, pojavi se naslov filma pa kad ovaj poče da mi speluje...oduzeo sam se! A glasić mu je nalik na Dart Vejdera (ako se tako zove onaj sa crnom maskom)...
Evo poslušajte kako to sve zvuči...ne mogu nikako da ga isključim :S:

Prilozi

dr.Tiristor je napisao(la):
LOL!

Vergla na spanskom?
Ma čita ono što piše u titlovima...ovaj sample što sam okačio je snimljen kada je film (Coffe And Cigarettes) bio pušten sa engleskim titlom...kada se uključi naš subtitle, počinju horor i komedija u isto vreme 😀

Jel se to desava u svakom playeru ili nekom posebnom?
Meni se to desavalo u mv2, ali sam to resio 🙂

Ma to ti je ugradjeno u mv2 player ,procackaj po menijim pa iskljuci,jak problem...

Da, koristim MV2 Player, ali to mi se nije dešavalo pre instalacije ovog codec pack-a.
Gde to može da se isključi u MV2? Ja kao gledao nešto ali...
Sasha?

Kad odes u opcije, idi prvo pod 'player' i stavi 'user level' na expert, time ces dobiti jos gomilu opcija za podesavanje. Onda idi u Subtitles -> TTS, i decekiraj 'use TTS'

Toooo ČiliVili majstore hvala ti 🙂 isterah đavola konačno 😀
Dobro, ispao sam glup u društvu al' ajd' sad...pogreši čovek 😉

vectorman je napisao(la):
Da, koristim MV2 Player, ali to mi se nije dešavalo pre instalacije ovog codec pack-a.
Gde to može da se isključi u MV2? Ja kao gledao nešto ali...
Sasha?

Evo me. :d
Pa sto nisi odmah napisao da koristis mv2?
Odgovorio bih ti ja ranije, ali pretece me chivitli.
Bitno je da je problem resen. 😀

ZoNi je napisao(la):
ahahaha... pa, taj "narator" je Micro$oft Sam 🙂 😀 😛
Deder ne bilo ti zapoveđeno, reci nešto više o tome, baš me zanima.
Naravno ako ne ložiš 😉

U accessibility opcijama windows-a imas Microsoft Narrattor, za one sa ostecenim vidom. Mv2 player ga koristi za citanje titlova.

Ja ga ne nađoh tamo...

I like to drink before i go to sleep. I drink a lot of coffee before i go to sleep, so i can dream faster!

LoL! 😀

vectorman je napisao(la):
Ja ga ne nađoh tamo...
Nemoguce da ga nema to je Bili ubacio 😉

Nazad
Vrh Dno