Šta je novo?

Nesto umesto DVD decryptera

Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
935
Moze li neko da mi preporuci neki program koji radi isto sto i DVD Decrypter, samo da moze da taj posao odradi sa nekim filmom koji se nalazi na hard disku, posto DVD Decrypter hoce da demuxuje samo film sa DVD-a.

Da demuxuje? DGIndex

Ili ti treba nesto poput - vStrip

Poslednja izmena:
Nešto je tu meni nejasno!? DVDDecrypter uopšte ne služi za demuxovanje, a usput može i da dekriptuje DVD sa hard diska.

Hajde probaj malo pojasniti šta ti ustvari treba? Ako treba da skineš zaštitu sa nekog DVD-a koji je zaštićen nekim novijim vrstama zaštite onda potraži neki od novijih dvd ripera(ima ih dosta, sad da ne nabrajam). Ako ti treba baš da demux-uješ neki video materijal napiši koji format vodeo zapisa je u pitanju.
Pozdrav

U krajnjem slučaju, od tih fajlova na hardu možeš da napraviš imidž u Neru, montiraš na virtuelni drajv i obradiš virtuelni disk pomoću DVD Decryptera.

Nešto je tu meni nejasno!? DVDDecrypter uopšte ne služi za demuxovanje, a usput može i da dekriptuje DVD sa hard diska.

Hajde probaj malo pojasniti šta ti ustvari treba? Ako treba da skineš zaštitu sa nekog DVD-a koji je zaštićen nekim novijim vrstama zaštite onda potraži neki od novijih dvd ripera(ima ih dosta, sad da ne nabrajam). Ako ti treba baš da demux-uješ neki video materijal napiši koji format vodeo zapisa je u pitanju.
Pozdrav

OK, da razjasnim posto sam u prvom postu mozda bio malo nedorecen.
Dosad sam odredjene filmove koji nemaju nase titlove morao da narezem na DVD, zatim pomocu DVD Decryptera demuxujem iste gde sam dobijao odvojeno sliku, zvuk, chapter information i pomocu kog sam izbacivao suvisne (strane) titlove.
Nakon toga sam pomocu DVD-Lab Pro dodavao nase titlove -> Compile i eto ga DVD sa nasim titlovima.
Sve to funkcionise OK, ali mi treba neki program kao sto odradi DVD Decrypter, samo da ne moram da narezujem film na DVD medij, vec da moze da ga prepozna i "uvuce" direktno sa harda, posto DVD Decrypter to ne moze (ili ja to ne znam da uradim).

Nazad
Vrh Dno