Šta je novo?

Nesto malo vece od iPoda?

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
Gledam ovaj archos 5 na amazonu, 500 gb za 300 USD ...

Ima za 1.5 inca veci ekran od ipoda, neizmerno veci kapacitet ...

Ono sto me interesuje je sta je sa aplikacijama, da li se moze krekovati kao ipod, i u poredjenju sa apple appstore, gde se nalazi android trenutno?

Niste uspeli da me odgovorite :)

Porucio sam A5 500 gb, za 280 USD,pa cu koristiti oba neko vreme, pa cu prodati onaj koji mi se manje svidi, nisam mogao da odolim ...

Javi obavezno utiske!

Ajde evo da javim ukratko ...

Potpuno druga kategorija od ipoda, sa ovim ne mozes da ides na trcanje recimo, tako da nisu zamena jedno za drugo.

Ekran je dosta veci, ovde moze film komotno da se pogleda, dok je na ipodu to takodje moguce, ali je meni krajnje neprijatno, browsing, slike, igrice takodje ...

Ekran je bolji na ipodu, mada nije samo do ekrana cini mi se, android je dosta manje responsivan od osx ... U svakom slucaju ekran nije los, potpuno je funkcionalan, i moze se koristiti sa olovcicom, samo nije multitouch ...

Sto se softvera tice, blagi uzas ... pola stvari ne radi, nisam ***** sto se tice koriscenja interneta i nalazenja resenja, ali ovo je stvarno previse ... Appslib smrzava, nece da pusti youtube video ... fimovi muzika i sajtovi rade normalno to je sve ok ... sta znam ...

Eto ... javljam posle jos sta ako se promeni misljenje ...

Poslednja izmena:
Vrh Dno