Šta je novo?

Nesto cudno sa SBBom jutros

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Dakle, slika sve govori:
uploadxg.jpg

iz meni nepoznatih razloga imam oko 230KB/s uploada na torrentu sa EUCa?!?

a imam 6Mbps paket... WTF?!? :trust:

khmm mislio je da je to 220 kb previse a ne premalo

IzNoGooD pazi da tine lupi want antis scripta :)

а можда му скрипта Сбб-а помешала пакете па рачуна да има онај најскупљи проток 60 Мб по секунди (уместо 6) те му стога допушта 2 мб слања података

mislio sam da je do tog torrenta, ali evo pustio sam jos neke preko EUCa i ide do 220-230KB/s

pokusavam i na TL da vidim da li radi i za "spoljni" net, ali ko za inat - nece da "povuce" upload...

pre nekoliko dana sam promenio paket sa 3Mbps na 6Mbps, ali nisam odavno skidao sa EUCa... i jutros pustim i dalje ne verujem...

Probaj da upladujes neke fajlove npr. na sendspace ili sl. pa proveri kojom brzinom ide to. Iskoristi to dok radi tako da nabiješ ratio :D

jok... nije "spoljni" net... upload na Sendspace ide oko 20KB/s... znaci da je nesto do SBBa.

ma 384kbps, sto odgovara 6Mbps paketu :D

jok... 1.8.5

heheh, eto.. :D
ali samo u lokalu :trust:

ne znam... jedino da probas da skines nesto pa da vidis kako ti se upload ponasa...
trenutno ovo sto seedujem niko vise ne skida, pa mi upload ne prelazi 10KB/s i ne znam da li se ovaj moj slucaj zavrsio

elem, da izjavim da se nastavlja i danas:
IzNoGooD Connectable:Yes Uploaded: 418.02 MB Speed: 118.80 kB/s Downloaded: 127.00 MB Speed: 36.09 kB/s Ratio: 3.291 18.52%

Verovatno jeste do nekog cvorista samo u lokalu moguce, ali kako modem ima samo 384 Up a moze ovoliko da povuce je misterija :D

Da nije kompresovan zero-byte file? :D

;) na EUCu...
Kod:
Daybreakers DvDScr Line XviD-FLAWL3SS
mozda SBB testira seedbox? :D

Nazad
Vrh Dno