Šta je novo?

nesto cudno monitor trepce - nije problem monitor ni grafika

bazant

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2009
Poena
310
Ne znam ni gde da postavim ovaj problem, jer je zaista cudan .
Problem je sto monitor gubi sliku, nasumicno i svakih par sekudni se to desava.
da odma kazem, problem je softverski ali ne znam sta, proverio sam na linuxu radi normalno, tamo nema ove pojave...

Drajveri za graficku su poslednji sa zvanicnog ati sajta, windows 7 nov instaliran i uradjen kompletan update windowsa,
znaci ne ugasi monitor, nego samo pocrni skroz i odma dodje slika, i tako stalno svakih par sekundi nausmicno nestaje slika, a monitor ne gasi lampicu, znaci radi samo slika nestaje...
Da li neko ima ideju sta je ovo???

Ako to ne pomogne, napisi koji monitor i graficka je u pitanju i kako su povezani.

Jel si probao sa starijim drajverima, jer ako je starija grafička možda će bolje raditi sa starijim.

Da ne ptvaram novu temu, a nadam se da pokretač teme ne zamera?

Kod mene se dešava donekle sličan problem, ali kod mene (barem koliko sam primetio) jeste problem do monitora. U pitanju je ACER X223w Q, naime kad se zagreje počne da trepće slika (onako kao da su boje razlivene, kao commodore 64 dok je učitavao igrice) samo to treptanje je vrlo kratko i trepće non-stop. Onda ja isključim monitor na nekoliko minuta, kad ga uključim, radi normalno, sve dok se ponovo ne ugreje.

Da li je to neki manji kvar ili mu je došlo vreme rastanka?

Hvala jevta, to je bio problem, morao sam naci neki stari drajver i sada radi normalno, u pitanju je inace graficka ati hd 5670.
Znaci nije uvek najnovija verzija drajvera resenje :)

Da ne ptvaram novu temu, a nadam se da pokretač teme ne zamera?

Kod mene se dešava donekle sličan problem, ali kod mene (barem koliko sam primetio) jeste problem do monitora. U pitanju je ACER X223w Q, naime kad se zagreje počne da trepće slika (onako kao da su boje razlivene, kao commodore 64 dok je učitavao igrice) samo to treptanje je vrlo kratko i trepće non-stop. Onda ja isključim monitor na nekoliko minuta, kad ga uključim, radi normalno, sve dok se ponovo ne ugreje.

Da li je to neki manji kvar ili mu je došlo vreme rastanka?

Isto ovo je krenulo da se desava na mom Samsungu T220, s tim sto nema razlivanja boja samo treperi. Jel zna neko o cemu se radi?
Ako je hardverski kvar, da li postoji sansa da se to mozda popravi za neke razumne pare ili je to gubljenje vremena?
Pitam jer mi je steta da ga bacam, posto ima i TV u sebi i koristio bi mi jos sigurno...

Vrh Dno