Šta je novo?

Nestao Task Manager ???

SnakeEyes

Čuven
Učlanjen(a)
21.05.2002
Poena
619
Naime primetio sam da mi je pre par dana nestao task manager. Kada pritisnem CTRL+ALT+DEL dobijem samo otvoren prazan prostor na kome ne mogu da vidim koji su procesi aktivni. Pretpostavljam da je u pitanju neki trojanac ali imam problem da utvrdim koji je u pitanju. Jel ima zna neko za neko resenje ili moram opet da instaliram Win ?

Imao sam i ja taj prob. ugasio si ga... samo je prob. ne secam se gde sam ga upalio...
tj. disamble-ovao... POgledaj po administraciji ili cp-u...

Tamo si negde disamble ili ako imas Tweak XP, on ima tu opciju da "sakrije task"

Ajde ako neko zna gde se ukljucuje neka se javi posto ja nikako da nadjem tu opciju. Ono sto je sigurno je da ga nisam ja rucno iskljucio a tweakxp nemam.

haha klikni 2 puta na deo prozora koji ti se otvori 🙂 ...kad kliknes 2 puta na prazan deo menjas mu mod rada...ful ili lite 🙂 lolz

AuReUs ReCtoR je napisao(la):
Imao sam i ja taj prob. ugasio si ga... samo je prob. ne secam se gde sam ga upalio...
tj. disamble-ovao... POgledaj po administraciji ili cp-u...

Tamo si negde disamble ili ako imas Tweak XP, on ima tu opciju da "sakrije task"

Znam da je OFF TOPIC, mozda i sitnicarim, ali kaze se disable, a ne disamble 😉

Ako si cackao po registri-u, iz nekog programskog jezika, moguce je da si promenljivu SPI_SCREENSAVERUNNING disable-vao, a nisi vratio.... Enivej, uvek je od pomoci da kazes koji je Win u pitanju ?

Poz.

Rage against The mAchine je napisao(la):
Znam da je OFF TOPIC, mozda i sitnicarim, ali kaze se disable, a ne disamble 😉

Nemoj da se pravis odma pametan, pogresio sam u kucanju....
Umesto da pomognes coveku ti se tu pravis pametan...

cccc 😡

bgillegal je napisao(la):
haha klikni 2 puta na deo prozora koji ti se otvori 🙂 ...kad kliknes 2 puta na prazan deo menjas mu mod rada...ful ili lite 🙂 lolz

A inace ovo je odgovor na tvoj prob. 🙂

Tnx bgillegal 😉

Nemoj da se pravis odma pametan, pogresio sam u kucanju....
Umesto da pomognes coveku ti se tu pravis pametan...

cccc 😡

Ne pravim se ja nista pametan. Coveku ne mogu da pomognem jer ne znam, ali mogu makar tebi 😀 . Uzgred, ako si pogresio u kucanju, zbog cega onda DVA puta...

U pitanju je Windows XP operativni sistem, a problem se dodatno pogorsao posto sada uopste ne mogu da otvorim task manager prijavljuje mi gresku svaki put kada pritisnem CTRL+ALT+DEL. Izgleda je reinstalacija Win-a jedino resenje.

A inace ovo je odgovor na tvoj prob. 🙂

Tnx bgillegal 😉
lolz. stavi ovo u onaj tvoj tips and tricks... 🙂 meni ono super sluzi...kad treba nesto da se prchka po winu.,

SnakeEyes je napisao(la):
U pitanju je Windows XP operativni sistem, a problem se dodatno pogorsao posto sada uopste ne mogu da otvorim task manager prijavljuje mi gresku svaki put kada pritisnem CTRL+ALT+DEL. Izgleda je reinstalacija Win-a jedino resenje.

Pa reinstall widowsa uvek pomaze, ali koju gresku ti javlja i posle cega je to pocelo da brlja ? Ako napises malo opsirnije sta i kako, i posle cega, od cega mislis da je, mozda ce neko znati da pomogne, ovako ostaje 4564808489046 kombinacija 😀

Poz.

Pa standardnu gresku koja se javlja kad god ti pukne neki program pa windows javi da mora da ga zatvori. U pitanju je sigurno neki trojanac ali ne znam kako da ga uklonim ako ne znam koji ga proces izaziva. Ono sto je u ovom thread-u tragicno je to da su od 20 odgovora svega 2 bila konstruktivna (thx. Aureus and Neo) a ostali su bili cisto spamovanje pa cu vas zamoliti da nadjete neko drugo mesto za isto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno