Šta je novo?

nestanak mp3 extenzije ... :S

linqueen

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2005
Poena
304
Prilikom kopiranja .mp3 fajla na drugu lokaciju, fajl menja extenziju, tj. gubi se extenzija .mp3.. ostane samo fajl :S

Sta bi to moglo da bude ?

Poslednja izmena:
linqueen je napisao(la):
Sta bi to moglo da bude ?

Nije u tom ordneru (lokaciji) aktivirana opcija za prikaz ekstenzija?

Poslednja izmena:
Ne, nego prilikom kopiranja mp3 iz jednog foldera u drugi,... file gubi extenziju, znaci, single track vise ne moze da svira, jer nije vise .mp3 nego samo file (unknown). I onda vratim na staro, pomocu Sound Forge-u ... ali, heh, to mi se cesto desava u zadnje vreme, .. ne znam jel virus u pitanju ili sta, neki su mi rekli da bih trebala da promenim plocu, ... blah, blah. ?!?! 😕

Ne bih znao koji je razlog toga, ali pokusaj da vratis na staro samo menjanjem ekstenzije u .mp3 a ne preko forge-a. Da li imas neki Anti Virus da skeniras kompjuter, mozda je to upitanju.

Upravo u total commanderu mi se i desavaju ti problemi. I jedan virus je obrisan danas :-( .

I jos nesto, izmedju ostalog, od pre 2 meseca 2 hdd-a mi ne rade, windows ih uopste ne vidi, niti u bios-u ... i to mi se desilo samo odjednom. :S

linqueen je napisao(la):
Upravo u total commanderu mi se i desavaju ti problemi.
A sta se desava ako kopiras pesme iz windows explorera?
Ne znam, bas mi cudno zvuci da nekome kazem
da negde gresi pri kopiranju mp3-ova u TC-u. :trust:

Jel ti se ovo desava i sa drugim fajlovima ili samo mp3?

Pa, ni ne koristim Win.exp. skoro nikad. Da, samo sa mp3. Da nije mozda maticna ploca u pitanju, jer su mi i to rekli da bih mozda trebala da je promenim, zapravo, neki kontroler na mat. ploci da je otisao..(ne razumem se) :s

Ne znam u cemu je problem,
ali znam da nije do nekog kontrolera na maticnoj ploci.
Svasta mozes da naucis na forumu, al to nije tacno.

Jesi probao da kopiras pesmu po pesmu u tc-u?

Probaj iz win.exp cisto da vidimo jer problem samo u tc.

Moguce je da je problem u TC, jer sam i ja ranije imao slicne tripove sa tim programom pa sam prestao da ga koristim

Da, probaLA 😉 sam da kopiram jednu po jednu, i uspe ponekad, a ponekad ne. Danas mi se desio jos jedan bug, prekopirala sam 5 .mp3-a u drugi folder i sad ne mogu ni da ih slusam, ni da ih brisem, cak ni da ih pomerim. Zabetonirale ...lol ... Ne mogu ni iz explorera da ista uradim sa njima. :wall: :crash:

linqueen je napisao(la):
Da, probaLA 😉 sam da kopiram jednu po jednu, i uspe ponekad, a ponekad ne. Danas mi se desio jos jedan bug, prekopirala sam 5 .mp3-a u drugi folder i sad ne mogu ni da ih slusam, ni da ih brisem, cak ni da ih pomerim. Zabetonirale ...lol ... Ne mogu ni iz explorera da ista uradim sa njima. :wall: :crash:

Pardon zbog o/la previda, retko kucam to "la" na forumu.

A sto se tice tih pesama kojima ne mozes nista da uradis,
ili ih neki program trenutno koristi,
ili tc/ win.exp ne mogu da ih obrisu jer im smeta ime
(npr ako ima nasih slova u imenu fajla)
ili pocinje da te zeza hdd.
(nadam se da nije ovo zadnje)

Restartuj komp, pa pokusaj da ih obrises iz dosa ili safe moda .

A sto se tice tog fali im mp3 na kraju,
reci mi koji tc koristis.

Mozda ovo vec znas, ali ako mozda i ne znas:
kad dobijes gomilu fajlova bez ekstenzije,
selektuj sve za kopiranje, klikni na copy(F5),
pa kad ti "iskoci" prozor i treba da pritisnes enter/ok
sacekaj i u prvoj liniji gde pise gde kopiras pesme
umesto zadnjeg simbola tj * upisi mp3

Pozdrav,
Sasha

hej, i meni se slično dešavalo i nisam mogLA 😉 da skontam šta je u pitanju...
onda sam videla da mi se to dešava samo sa mp3ojkama čiji je naziv jako dugačak, a takođe i naziv foldera u kom se nalaze...
ako smanjiš/skratiš naziv direktorijuma, pa onda i naziv pesme (ako je potrebno), ne bi trebalo da imaš više problema...
bar je meni uspelo na taj način da rešim stvar...
btw, isto mi se dešavalo i u TC i u WE... i ništa nisam mogla da uradim sa tim fajlovima kad izgube extenziju... ni da ih kopiram, ni da ih obrišem, ni da ih editujem... apsolutno ništa...
sve dok nisam skratila naziv direktorijuma u kom se nalaze...
čudno ili...?
pozdrav

Da, resila sam problem tako sto sam instalirala stariju verziju TC-a i bez problema sam uspela da pomerim/obrisem/slusam/.. bla bla. Izmedju ostalog, jedan Trojanac je obrisan :trust: .... ili je do tc-a ili do virusa bio problem. Ali dobro, bitno da smo resili deo problema, hehe 😀

Hvala vam svima na pomoci 🙂

C ya all around :wave:

Nazad
Vrh Dno