Šta je novo?

Nestalo D: iz My computer

crnivitez

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
609
Desilo mi se totalno nesto cudno. Iz My computer mi je nestala ikonica D: .sto je u mom slucaju CD. U biosu je sve u redu , ima ga i u device manager , samo nema ikonice! Da li neko zna kako da povratim ikonicu , i sta bi mogao biti problem.
Pozdrav

Pa uninstaliraj ga iz device managera pa restaruje komp, tada ce ga sistem videti i instalirati drivere, i opet ces imati D u My Computer-u.

Ne vredi to Amone jer CD-a ni nema u device manageru

Ova stvar se cesto desava prilikom zamene nekog hardware-a.
Najverovatnije je krivac VirtualDrive ili slican software koji imas instaliran.
Ukoliko to nije slucaj, onda si nesto cackao oko hardvera, menjao i dodavao.
U tom slucaju drndaj drivere, ponovo ih instaliraj (pozeljno Bus Master za konkretni IDE kontroler) i jednom ce se pojaviti.

Ako sve to ne uspe onda instaliraj device driver u DOS-u i Win ce ga sigurno naci.

Pozdrav!

A sta si instalirao pre nego sto ti se to desilo?

meni se to jednom desilo posle instaliranja easy cd creator-a. sve zivo sam pokushao, nishta nije upalilo, formatirao sam disk na kraju i preshao na NERO :)

A da probas da instaliras Tweak UI....

... pa na My computer (u okviru tweak UI-a) proveris da nije mozda unchek-irano tvoje D slovce...ako jeste probaj da ga unchek-iras pa ponovo check-iras...

zver je napisao(la):
meni se to jednom desilo posle instaliranja easy cd creator-a. sve zivo sam pokushao, nishta nije upalilo, formatirao sam disk na kraju i preshao na NERO :)

Bas zbog toga sam pitao sta je instalirao, i nisi morao da formatizujes HDD, postoji jednostavnije resenje iz registry editor!!! Sve je lepo opisano na Microsoft-ovom sajtu...

Nazad
Vrh Dno